Pytanie do użytkowników accenta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no cóż widzę że to autko będzie mnie na każdym kroku zaskakiwać, otóż zauważyłem brak takich przełączników w drzwiach które zapalają światło wewnątrz auta, jednak coś tam jest bo po otwarciu drzwi jest sygnał o niewyłączonych światłach a w pozycji dr światełko się jednak nie pali, o co tu chodzi?? aha i jeszcze pytanie czy włączniki do tylnej wycieraczki i te do regulacji świateł i podświetlenia zegarów powinny być w nocy podświetlone???

Cytat:
2004-10-26 09:18:39, dewiant23 pisze:
no cóż widzę że to autko będzie mnie na każdym kroku zaskakiwać, otóż zauważyłem brak takich przełączników w drzwiach które zapalają światło wewnątrz auta, jednak coś tam jest bo po otwarciu drzwi jest sygnał o niewyłączonych światłach a w pozycji dr światełko się jednak nie pali, o co tu chodzi??

a jaki to model Accenta? w tych produkowanych ok. '99 roku wyłączniki drzwiowe są z przeciwnej strony niż w większości aut, znajdują się przy uchu do zamka drzwiowego, we wnęce przy słupku w karoserii auta przy przednich drzwiach, gdy znajdziesz jeden, reszta też się ujawni

Cytat:
aha i jeszcze pytanie czy włączniki do tylnej wycieraczki i te do regulacji świateł i podświetlenia zegarów powinny być w nocy podświetlone???

nie są podświetlane Kiedyś szukałem podświetlanych, ale był z tym wielki problem i dałem sobie spokój.
pzdr.

W moim accencie regulacja swiatel ni ejest podswietlona i chyba wogole to ni ejest podswietlone, ale zegary to jak najbardziej musza byc podswietlone bo chyba dobzre zrozumialem ze u ciebie nie sa.
Pozdrawiam

witam

mam Accent 1,3 2001 gls , mam :
- podswietlony przycisk do wlaczania tylnej wycieraczki [ podwietlona tylko jedna pozycja z trzech]
- czujniki zamykanych drzwi w karoserii - dociskane sa drzwiami iwtedy gasnie swiatlo wewnatrz [ja i tak wylaczylem ]
- nie podswietlana regulacja poziomu swiatel mijania
- nie podswietlane przyciski do elektryki szyb [ cale drzwi kierowcy sa ciemne w nocy]

pozdrawiam
pa
pawson

no wyłączniki przy drzwiach znalazłem, konsolę rozebrałem i wycieraczka tylna i regulacje podświetlane nie są, troche przykro ale cóż, ale teraz jeszcze czeka mnie montaż alarmu, ciekawe ile będę szukał kabli do kierunków.....