Poszerzanie blotnikow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam zamiar poszerzyc blotniki z przodu tak co by fele sie miescily i spuszcze go na pysk Jak jednak to zrobic?ktos ma jakies sugestie?

Przedewszystkim to zależy to od tego czy masz zamiar robic to sam czy zlecisz jakiemuś blacharzowi No i tak szczerze, jak poszerzysz przód to tył tez musisz bo wygląd będzie chyba do bani! Ja proponuje wspawać nowe (czyt. szersze nadkola), potem szpachelka lakierek i miodzik!!!

mozna tez zmienic fele ale te mi sie podobaja) mam tez zamiar kupic zderzak z plusa i bedzie gites

Cytat:
2003-10-08 22:51:45, Alan28 pisze:
mozna tez zmienic fele ale te mi sie podobaja) mam tez zamiar kupic zderzak z plusa i bedzie gites

No fele to tez myśl, trzebaby było takie odsadzone do środka!!

Alan a po co właściwie chcesz poszerzać? Pamiętaj, że łączenie bedzie bardziej narażone na korozję!!!

Chciałbym to zobaczyć, Alana autko juz jest git, a jak poszerzy to padam na kolana. Jestem ciekaw jak to będzie wyglądało ,jak zrobisz Alan to w Opolu na browarkach sie spotkamy !!!!!!!!

strasznie mi sie nie widzi tak wysoko zawieszony,fele tez mi sie podobaja,musze cos zrobic zeby go spuscic na glebe,widziales Salwatore jak to fajnie wygladalo pod okraglakiem,co do piwa hmm.....to na pewnomusimy tez pojechac do automobilklubu

albo go poszeze,albo sprzedam fele i kupie inne tak czy inaczej spadnie na glebe,chocbym mial jezdzic na fabrycznych stalowkach

Uparty jestes, ale to się chwali, dzięki temu powstają fajne projekty tak dalej i chcę to zobaczyć!!

opuscic go nie sztuka,juz raz byl,ale byly inne fele,te mi nie mieszcza sie w blotniki,cos wymysle