Z kierownica po prawej stronie[125]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kumpel mi w zeszłym tygodniu opowiadał o fiaciku jego dziadka
ze odpalali (dosłownie bo im rozrusznik spłonął)
i mi powiedział ze ma kierownice po prawej stronie

mozliwe?? jezdza takie?? bo nie widzialem

nie widzialem go nigdy ale musze sie kiedys od kogos pozyczyc cyfraka i pstryknac fotke

Jak miałem z 10 lat to do mojego wujka przyjeżdżał jego kumpekl który miał malca z kiera po prawej i liczniku w milach... to był wypass...

ja sie pochwale ze sam mam w MPH

w FSO AK jest klubowicz co ma takiego DFa

u mnie pod blokiem od jakiegos roku stoi 126 z kiera po prawej stronie

licznikw milach?? ja tez chche taki moze masz tarcze do wydrukowania bym bym zajebiscie wdzieczny

f-125p z kiera po prawej stronie zostal nawet samochodem roku w klasie kombi w Anglii , chyba w 1975 czy cus.... a polonezem w wersji "X" jak eXport z kiera po prawej to nawet kiedys powozilem osobiscie

Cytat:
2003-10-14 21:21:28, Koniu pisze:
w FSO AK jest klubowicz co ma takiego DFa

a tu są jego fotki...

Looknijcie tutaj 126 tez takie są

[ wiadomość edytowana przez: royber dnia 2003-10-15 16:02:41 ]

Ojciec mi opowiadał że produkowali nawet dość dużo 126_ek do Anglii, ale poza kierownicą po prawej stronie Anglicy zażyczyli sobie mniejszego promienia skrętu i z tego powodu odlewali "zwrotnice angielskie" o przesuniętych ogranicznikach.

Ostatnio u nas we Wrocku widziałem malca z kierownicą po prawej stronie.

A z tego co się orientuję to maluchy robili też na eksport do Chin (a tam zdaje się, też mają ruch lewostronny).

Cytat:
2003-10-15 16:00:13, Royber pisze:
Looknijcie tutaj 126 tez takie są

[ wiadomość edytowana przez: royber dnia 2003-10-15 16:02:41 ]

Sciema na maxa. Na drugim zdjeciu doskonale widac kierownice po wlasciwej stornie. Zreszta po co koles wymazywalby numery wszystkich samochodow stojacych na parkingu??? I do tego wcale nie takich mocno angielskich - poczawszy od lewej - Astra, cienki, chyba Cordoba albo Toledo itede...

widziałem kiedyśtakiego malca na żywo...saskoczył mnie...a z tą aukcją to nie wiadomo...trzeba by było sprawdzić poprostu i już...

Cytat:
Sciema na maxa. Na drugim zdjeciu doskonale widac kierownice po wlasciwej stornie. Zreszta po co koles wymazywalby numery wszystkich samochodow stojacych na parkingu??? I do tego wcale nie takich mocno angielskich - poczawszy od lewej - Astra, cienki, chyba Cordoba albo Toledo itede...

Czy nie doczytales???przeciez aukcja jest w Polsce...Poza tym jezeli to zdjecie byloby sciema,kierownice byloby widac ,a na tym zdjeciu nie ma jej po lewej stronie...Tak samo budzik jest juz duzy...i tez byloby go widac...Spojrz na naklejke n a szybie ))

-----------------
http://plepleple.pl

Foto tego malcaz naniesionymi strzalkami Malec z prawej

-----------------
http://plepleple.pl

U mnie na osiedlu jezdzi taki jeden maluszek co ma kierownice po prawej stronie....a z tyłu ma 14calowe koła....a tak po za tym to nic....tylko kupe rdzy........jak jedzie to słychać z daleka bo tylnie koła tak trą....przesada...ale w koncu jezdzi nim BLADYNKA.......

Cytat:
2003-10-14 22:28:05, gwynblade pisze:
licznikw milach?? ja tez chche taki moze masz tarcze do wydrukowania bym bym zajebiscie wdzieczny

no niestety nie mam wzoru tarczy na kompie
ale moze kiedys chopoki pyktą fotke na zlociku