Z innej beczki polonez do oceny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siemka wprawdzie jeszcze nie skonczony ale juz mniej wiecej widac co i jak a wiec przedstawiam swojego polda do oceny - zrobilem go od podstaw sam jedynie lakiernik mi go pomalowal i tak zreszta troszke zjeb** sprawe ale sie go wypoleruje i bedzie ok chcialbym wszystkim podziekowac za pomoc w jego odbudowie zarowno ludzi zwiazanych z internetem jak i osoby z klasy i moja dziewczyne ktora miala duza cierpliosc jak siedzialem nieraz w garazu i dlubalem

plany na przyszlosc to jakies mocne dohc i tyle mam do powiedzenia narazie

pozdro
Cichy

ZDJECIA W PROFILU

no jak dla mnie spoko. mam jednak male ale)
1) profil opon moze ci przyniesc troche problemow
2) albo przod za nisko albo tyl za wysoko. w kazdym razie tyl w stosunku do przodu jest za wysoki.
3) z tylu brakuje jakiegos zderzaka.
ale ogolnie ladny i na pewno duzo czasu musiales poswiecic na robote. gratuluje!!
pozdrowki

jeszcze nie skonczony co do felg to szukam jakis 14 ale min 8 cali zeby zrobic mu max glebe a tyl idzie na glebe jak poskladam

Bardzo mi się podoba zastrzeżeń niemam bo jeszcze niedokończony jak mówisz gratuluje jak dla mnie fajowy

Po prostu full wypas !!!
Gratulacje !!!
Ale także radze jakiś zderzak np. od Plusa

piękny ale musisz zrównać jakoś to auto cos jest za nisko a cos za wysoko

ogólna ocena według mnie to 5 bardzo poprawny poldek

W pierwszej chwili myslalem ze to VT (koła i gleba z przodu)
Bardzo ładnie zrobiony jak na "Karówke", ale mi z Poldków to i tak najbardziej podoba się "Serowata" przejścioofka

hej...cichy..no widze ze samochod prawie skonczony...
tak jak ci go ocenialem przez emaila..bardzo mi sie podoba. Fajnie ze zrobiłes go na bardzo agresywnie i zachowałes proste linie i nie szukales jakis zaokrągleń i innych badziewi.
A gleba z przodu powala ! jeszcze tył na ziemie zeby taki zadarty nie był...
Fele !!!!!!!!
Brawa....

nie no jak go skonczysz to bedzie bomba.super jest!!!!

uu...trzbab było nim dzisiaj przyjechać
Ale nie moge sie doczekac zeby do zaobaczyc na zywo, aha i zpaodaj jakies fotki ze srodka...chyba ze seria..

PS: Za puierwszym razem tez myslalem ze to VT. Nieziemski.

tyl pojdzie na glebe jak go poskladam do konca
srodek bedzie welur jakies autdio
a dooh nie moglem przyjechac nim o brak przeglodu nie odpalony jeszcze i jeszcze jest duzo do poskladania

pozdro
cichy

dzieki za oceny

nie w moim stylu ale zrobiony schludnie i ma ładne felusie...poczekajmy aż skończysz zobaczymy jak wypadnie całość

Pierwsze spojżenie na pród i myślałem że golfikiem jeździsz. A tak poważnie to naprawde pięknie zrobione auto!! Naprawde gratuluję włożonej pracy i uzyskanego efektu!!
Mi sie podoba!!
P.S. Silnik 2.0 DOHC

no całkiem całkiem zrobiony.z przodu troche gleba przesadzona,bedziesz go przez torowiska na rekach nosil ale ladny

MADAFAKA!!!!!!!!!! zajebista fura najładniejszy poldek pod słoncem.....troche go skonczyc...i poprostu wypas.....a fele to z kosmosu ZAJEBISTE!!!!silniczek z 500KM i zajebioza...nie pomyslałem sobie ze mozna tak polda zrobic ...dlamnie to było auto dla rolników a nie do tuningu ale widac sie myliłem...POZDRO dla własciciela.......

Zaje.... auto wygląda jak VT ale gleba z przodu za nisko a z tyłu za wysoko ale jak mówisz że jeszcze bedzie wszystko zrobione to spoko mi sie podoba

Według mnie super poldek.
Jeden z ładniejszych jak nie najładniejszy jaki widziałem...

o fak !! jestem w szoku Zajebista kosiarka a ja myslalem ze to niereformowalnie-nietuningowalne autko piekny jest.

Niezły, ale ... rozumiem że jeszcze nie skończony jednak ... gleba z przodu powinna taka zostać a ta z tyłu powinna do niej dołączyć. Lusterka KICHA. Jakieś SUPERSPORT'a jajkowate malutkie by się przydały. Wlot przydałby się mały wpuszczany w maskę z blachy typu NASCAR. Zaszpachluj miejsca po listwach. I żadnego głupiego DOHC. Tylko staraj się wpakować jakiś monstrualny silnik jak ten koleś który był opisany w GT. Srebrny Polonez Atu. Silnik 2.9 litra od Scorpio. Nawet jeżeli to długo potrwa to WARTO. Klameczki jakieś bardzo płaskie polecam choćby słynne od Audi 80. Usuń antenę z dachu. Białe lampy tył i przód. A w środku ... moim zdaniem po rozsądnych kosztach Recaro od Capri albo Manty. Białe zegary, nakładki na pedały, gałka ręczny, skórzane mieszi w/w, tylna kanapa zrobiona na dwu osobową obszyta tym samym materiałem co Recaro, deska z plusa, mała czarno-chromowana kierownica, podświetlenie wszystkiego co się da < deska radio, przyciski, pokrętła, schowek > ultrafioltem albo na jakis kolor jaki lubisz. Dywaniki z blachy ryflowanej z przodu i ztyłu, zmodyfikowana tapicerka drzwi. i ... jak będe miał jeszcze pomysły czy uwagi to na pewno dam znać. Ogólnie ŻADNEGO AUDIO i NO BASS NO FUN. To KICHA i totalna ŻENADA. Bawimy się w szpanerów czy tuningujemy ?? Czy może tylko robimy auta na PRZEJAŻDŻKI z otwartymi szybami ?
Oto LUSTERKA LUSTRA SUPERSPORT
WLOTY NASCAR
WLOTY NASCAR
POZDRAWIAM i przepraszam jeśli uraziłem. Wyraziłem tylko swoją opinię. POLONEZY i tak są super

moch nie uraziles mnie ale
gleba bedzie rowna i czekam na jakies fajniutkie 14-stki bo chcialbym naprawde go zglebowac
lusterka owszem moze i mi sie mrza takie czemu nie ale wiesz to jest kasa ja juz w niego wlozylem tyle co on jest wart a jestem odpiero uczniem szkoly sredniej i narazie robi tak na jakiego mnie stac
wlot kiedys napewno zmieni sie na taki jak jest w mistu ale to dopiero jak bedzie dohc
wlasnie dohc tyko i wylacznie bo wg mnie ten poldek z gt jest dretwy wiesz dla mnie nie jezdzi sie cyferka w dowodzie rejetracyjnym a wlasnie silnikiem pomysl mocno dlubane dohc 180KM i ten scorpio nawet nie moze wyskoczyc
albo silnik z lanci delty 2,0 +turbo + chip i masz 280km
klameczki niestyty pozostana takie jakie sa tzn brak to zawsze chcialem i takie wykonanie mi odpowiada moze w nastepnym aucie moze moze ale napewno to nie bedzie juz polonez trzeba piac sie coraz wyzej i stawiac sobie nowe wyzwania
srodek owszem marz mi sie 2-a kubly klateczka i nic wiecej ale t sfera marzen - nie stac mnie narazie na to dlatego wszystko bedzie obszywane welurem
owszem ryflowana bedzie jak sie dorobie
audio musi byc bo ja lubie sluchac muzyki jak jezdze
a wiesz po to przyciemnialem m.in szybko azeby mnie niekt nie widzial w aucie a pamietaj muzyka nigdy nie zaszkodzi hehe

dzieki za wszystkie opinie

do evilone - zgadza sie tez tak myslalem i wtedy poszedlem azeby to zmienic i pokazac ze z wszystkiego cos da sie zrobic nastepne auto to bedzie jaka zastawka albo golfik 1 ale to za pare lat