Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Remias Fiat 125, Ford F-150 Poznań | 2003-10-15 02:38:13 Dzisiaj dostałem od Kolegi bardzo ciekawą informację dotyczącą remontu klasyka Fiata 125A prowadzonego przez kolegę z tego forum...
Nie powiem, ale głos mi odjęło po zobaczeniu tego linka: 125 Szukajcie pod 125A Tak dla przypomnienia załączę cytat sprzed paru miesięcy "tak ..tak sie zdeklarowałem..i zamierzam to zfinalizowac..jak tylko wróce z Norwegii...narazie wyjezdzam..wracam w sierpniu...laweta juz czeka To co napisałem wyzej ...nie odbierajcie tego..ze chce was zniechęcic..bo sam chce go wziąść..i z nikim sie nie dzielic...nic bardziej mylnego...samochód był by wyremontowany na 100% orginał i jak najbardziej był by czestym uczestnikiem zlotów F&F....myslałem tez o wyporzyczeniach na wystawy itp...w koncu byłby to rarytas;] napewno znalazło by sie miejsce na delikatne "oznaki" przynaleznosci klubowej..oczywiscie nie mówimy tu o miliardzie naklejek..ale jakas delikatna na tylnej szybie..lub bocznej..napewno... ..oczywiscie, jesli uda mi sie wejsc w jego posiadanie ...zrobie "fotodokumentacje"...i uieszcze to wszystko na forum...wtedy równiez naopisze co brakuje , co trzeba znaleść....ile to wszystko bedzie kosztopwac... ..bede liczył na wasza pomoc ..nie finansową..( a i taki była by mile widziana;()..lecz na pomoc w informacjach..poszukiwaniach detali itp... Pozdrawiam...Qba" I co pozostaje mi napisać? NIC. No comment. |
![]() DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-10-15 08:46:26 kurded bardzo nieładnie...ktoś chyba potraktował ten samochodzika jako okazje do zarobko albo nie wiem...
remias poluj na niego jestem z Tobą ![]() |
![]() misieq F&F Sympatyk 300C SRT8, Firebird ... Kraków | 2003-10-15 15:01:14 no coments.....no ale zoabczymy co powie nam quba |
erzet_ef F&F Sympatyk alfa romeo 146 wroclaw | 2003-10-15 15:03:48 tylko jedno slowo moze to okreslic SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-10-15 15:05:43 Hmm niedzielcie juz skóry na niedzwiedziu.. niech wypowie się Qba.
Bo możliwe , że robimy wielkie halo o nic. Może kuba chciał się zorientować ile są w stanie zapłacić ludzie za TEN samochód w TAKIM stanie. Z kubą swoje już przegadałem, znam go trochę, więc niesądze, żeby poważnie myślał o sprzedaży. |
Putin Kraków | 2003-10-15 15:19:13 poczekajmy na to co powie Qba. swoja droga...taki fiacik to jest juz..mniam. ale pesos nie ma. |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-10-15 15:36:50 .... ![]() jak to sie mowi...wiele hałasu o nic... a oto co napisałem do kolegów z listy FSO...tam tez zostałem zaatakowany ![]() ..."Witam. czemu go wystawiłem na sprzedaz... ..hehe przyczyna jest bardzo banalna...Panowie dla swietego spokoju!..hehe....kiedy przywiozłem go w rodzinne strony, i pokazałem go swoim rodzicom..niesty nadal na ich utrzymaniu opiera sie moja egzystencja...;]....nasłuchałem sie troche...i słucham nadal..ze lepiej było na studja...ze lepiej było przeznaczyc cel na wycieczke zagraniczna..ble ble ble...normalka... Idea mojego wystawienia na sprzedaz mojego "ukochanego" 125A...na weteranieszos.pl..był wiec czystym zagraniem taktycznym;]....rodzice gadaja sprzedaj....właczam weterana....pokazuje....oni mowia no nareszcie i mam spokuj;]...a jak niektórzy z was sie przekonali...ci co do mnie napisali...nie odpisuje na maile..a w temacie nie napisałem zadnych danych kontaktowych!....sprawa załatwiona!...i ot cały szum;] A co do fiacika..jego stan jest na tyle.zły..ze narazie musze poczekac z jego "rekonstrukcja"...aby zrobic go tak jak nalezy!.. ..." ot i cała sprawa.... Wiecie niektórzy z nas...a moze wiekszosc mieszka jeszcze z rodzicami...i jest nadal na ich utrzymaniu...niestety czasami stawiaja takie warunki naktóre trzeba przystac..lub..z czegos zrezynowac....nie mowie tutaj o 125A....z niego długo nie zrezygnuje!...i mam nadzieje ze wkoncu zabiore sie za niego... Tak jak napisałem w liscie na FSO...samochod kazdy wie w jakim jest stanie...wymaga nie remontu..a odbudowy!...jak ktos bedzie chciał go kiedykolwwiek obejrzec zapraszam do siebie! Samochod wymaga olbrzymiego nakładu finansowego..i wiedziałem o tym kiedy jechałem po niego 1600km...i tu pytanie....jadac po niego taki szmat drogi, załatwiajac cała sprawve via maile az z norwegii...jadac specjalnie do poznania aby go zobaczyc i porozmawiac z jego włascicielami, by ustalic szczegóły....miałbym, go poprostu sprzedac!...chyba nie uwazacie mnie az za takiego "idiote'..najpierw wypluwam sobie flaki aby na niego zarobic..potem szukam transportu...wydaje na transport wiecej niz na samochod...jade, kłoce sie ze złomiarzami..(kto czytał opowiesc ten wie).....siedze za kółkiem ponad dobe...dojerzdzam, załtwiam dla niego miejsce...wszystko to wam opisuje...by w koncu powiedziec..sprzedaje.... Jasne myslałem o tym!..myslałem bo w pewnym momecie ogrom prac i inwestycji zmusiły mnie do tego...poprostu gtowki której potrzebuje na ten samochod nie jestem w stanie zgromadzic w kilka dni!..Ludzie!..dajcie spokój...podjołem sie wywania i słowa dotrzymam..jesli tylko starczy zdrowia i $$$... A oskarzac mnie bez rozmowy ze mna...nie ładnie... na przyszłosc prosze o mała wzmainke... a tak BTW....tez bym tak zareagował...hehe |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-10-15 15:45:25 |
Putin Kraków | 2003-10-15 15:49:42 2 odwieczne problemy... |
![]() MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-10-15 18:28:39 No i widzicie.... mówiłem, że niema czego rozdmuchiwać ![]() ![]() |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-10-15 18:34:23
było kilku...cen nie dawali..wszyscy chcielli znac moja ;]....jeden nawet chciał sie zamienic...za 125p rocznik 72 do lakieru i z padnietym silnikiem;];];] Pozdr |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-10-16 00:35:27 Ale jakby co to ja go odkupie ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-10-16 00:35:46 ] |
![]() Rutkus F&F Sympatyk Sierra Śrem | 2003-10-16 16:18:53 Sposób na rodziców bardzo dobry ![]() |
![]() CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-10-16 17:52:11 dodam ze sam go praktykowałem.
na moim aucie jest oferta sprzedazy chyba za 5 tys złotych. i nie ma chetnych ![]() ![]() ![]() |