Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2005-12-17 16:55:35 taki zawias miałem okazję sprawdzić powożąc volvo s60R. normalnie jazda jak wozem drabiniastym. ![]() |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2005-12-17 17:28:12 Hehe! Jezdzilem kiedys S3 ![]() ![]() ![]() Oczywiscie chodzi o Audi ![]() [ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2005-12-17 17:28:48 ] |
![]() MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-12-17 17:43:05 Ciut twardy? Jechałem jepeem i co z tego, że była to full opcja, skoro od nierówności zbierało mi się na wymioty ![]() |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-12-17 18:04:56 Audi, Vw i cała ta rodzina - urodne jak walec ![]() Jedyny godny uwagi wyrób z Dojczlandów to BMW - niestety zetykietkowany na całym globie jako karkowóz :/ Taka moja subiektywna opinia. |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2005-12-17 18:47:12 Leszek podobają ci się nowe BMW?? Przecież ta auta wyglądają jak korek wyciągnięty, że starego dobrego wina, a jak rysowali jedynkę, to chyba robiła to kobieta, która miała okres. Jak dla mnie są okropne, a wnętrze, te ich dżoje do obsługi menu, matko ;/. Plastyki są czarne jak smoła, nuda. Ponadto jeżdżąc BMW naprawdę nie masz dobrej opinii, zwłaszcza jak lubisz ubierać się w skóry. Co innego BMW starej generacji to jasne, że to piękne samochody i prawie stylowe, jak miałem 10 lat to chciałem mieć 318i a teraz okazało się, że jestem za niski do niego chlip ![]() Naprawdę Audi ma charakter, ale raczej tylko te wersje sportowy, np. S4, jak dla mnie TT przypomina zwykły cynkowany gwóźdź o jeszcze gorszym wnętrzu, A2 to tez jakiś kretyński pomysł. DEx |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-12-17 18:57:29 Każde nowe audi wygląda jak ziemniak - nie czuję przyjemnosci z jezdżenia takim nijakim autem. Nie wiem jak te auta mogą się komuś podobać. Jedyne dobre auto w historii tej marki to stare quattro z poczatku lat 80tych.
BMW - jak na germańskie auto wygląda JAKOŚ. Przynajmniej wyróżnia się z tłumu tak samo wyglądającego szajsu. Jakbyś postawił koło siebie Audi, VW, Skoda to średnio zorientowany czlowek nie rozpoznał by co jest co. Bleeee. Dla mnie idealny samochod pochodzi z włoch, japonii albo szwecji. amen |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2005-12-17 19:26:24 |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2005-12-17 19:47:50
Przepraszam Cie Leszku, ale teraz mnie obraziłeś! ![]() ![]() Ja wiem,ze de gustibus non est disputandum, ale ja naprawde wole jezdzic Audi, które być może dla Ciebie jest ziemniaczane, ma ciemna deske rozdzielcza itp. i ogolnie jest zaprojektowane bez polotu.. niz Renault czy Fiatem lub Alfą. Dla mnie wlasnie samochody VW grupy są ładne, bo mają klasyczne kształty, a poza tym dla mnie liczy się coś więcej; stosunkowo niska awaryjność tych samochodów. To dla mnie najważniejsze!!! Polecam przejazdzke Audi i wtedy ocene czy ten samochód jest naprawde taki zły ![]() Pozdrawiam! |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-12-17 19:48:21 U nas jeżdżą ze 3 takie - fakt robią wrażenie na ulicy, ale merce też nigdy mnie nie pociągały ![]() Leszek_Malkontent ![]() |
![]() kobi_9000 LADA 2105 Ostrowiec Świętokrzyski | 2005-12-17 20:02:04 Mówicie tu o autach wyższej klasy.
Ja coś powiem o troche tańszych autach którymi mam okazje czasem pomykać. Oktawia (wersja średnia) i Fabia (posiadana przez mego ojca) dla przeciętnego Kowalskiego taki samochód jest wsam raz, chodź Oktawia jest bardziej wygodna to Fabia nadaje się idealnie na nasze zakichane drogi (moje zdanie ![]() Wiem że powiecie BLE to takie jednakowe nic ładnego ale mi się te autka podobają, co do wyposażenie to mają wmiare bogate jak na ten segment (fiat przy nich wymięka ![]() P.S. Z ciekawości zaszłem do salonu Fiata jak się posłucha gościa który zachwala silnik 1.2 80KM (Albea) to się niedobrze robi, szczególnie że to silnik bardzo dynamiczny ![]() |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-12-17 20:08:45
Ja o ciemnej desce rozdzielczej nic nie pisałem - to Dex pisał ![]() O Renault tez nic nie pisałem ![]() A audi jeździłem nieraz - i wole jechać ikarusem ![]() Fiat - niebardzo, ale Alfa, Lancia, Maserati, Bugatti itp już lepiej ![]() A awaryjnośc mnie w ogóle nie interesuje - wazne żeby autobus miejski był nieawaryjny, a auto może sie popsuć raz na jakiś czas ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-12-17 21:22:00 I CO Z tergo, ze samochod niby bezawaryjny, jak wyglada jak klocek?
Niemiecki - ok, pod warunkiem, ze to merc. W innym wypadku - francuski. Takie cos miedzy niemiecka solidnoscia, a wloska uroda. Troche tego i troche tamtego. WLosi robia zdecydowanie najpeikniejsze auta (nie mowie o fiacie - ale wszystko oprocz), ale jakos - no coz.... |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-12-17 21:50:49
Kobi - generalnie w tym wątku rzecz toczy się o samochodach a nie o skodach ![]() ![]() Adaś - dzięki za poparcie. A francom udął sie citroen, ale tylko w latach 60tych ![]() edit: literówki [ wiadomość edytowana przez: Leszek_Gdynia dnia 2005-12-17 21:58:05 ] |
![]() MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-12-17 21:53:55 A ja znam najlepszą markę na świecie i nikt mnie od niej nie odwiedzie - wiecie jaki to samochód? ![]() ![]() Otóż..."samochód służbowy" ![]() ![]() Dobrze, że się odezwałeś Krycho ![]() ![]() A mi się podobają bejemki, tylko z poprzedniej generacji...a w skórzanej kurtce zdarza mi się chodzić ![]() |
![]() Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2005-12-17 22:07:27 ja tez lubie bmw
np taka bmw wolę z jasnym wnętrzem,ale ta była pierwsza,wiec nie chciało mi sies zukać ![]() [ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2005-12-17 22:09:51 ] |