Prezentacja Nowego Klubowicza - FOTKI (ala KeyJey)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KaZaK

Ja chce takie felgi !!!!!!!!!!!!!!!! Są zajebiste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie takowe można dostać i za ile ?

to prawda autko prezentuje sie.....mniam-felgi swietne a i operator zdjeciownika zrobił dobrą robotę

Jak dla mnie Espero jak Espero, a alu w aucie daja duuuuuuzo ..... Esperaki sa dosc dostojnymi i wdziecznymi autami .... moj ojciec mial takie granatowe 2.0 jak tylko weszly.... dostal do testu z fabryki, ale zajebiste bylo auto i wtedy z ABS i poduszkami (taka wersja cala przyjechala od koreancow) --- wg mnie bylo to auto najlepsze do tej pory jakie mial tata z foncernu DU ( potem mial 2x Nuvbire 2.0 - fajnie jezdzila,ale sie psula, a teraz ma 2 juz Leganze i ma 190 tys i jezdzi jeszcze nawet, bez remontu, ale Esperak byl lepszy...)

pzdr

PS

ladne jest foto kawalka przodu!!! tez taie lubie....

Felga firmy Enzo, model V. Bardzo ładna i tania. 337 zł za 15"

Sklep...

Autko ładne

Pozdro.

Dzienx Zoltar !
Jednak widziałem te fele w tawernie w Łodzi....
Jednak na aucie z oponami wyglądają tak, że ich nie poznałem...
Mam teraz dylemat.....

Piękne fotki!! Autko prezentuje się bardzo szlachetnie! ....wiadomo granatowy metaliczek

Nie ma to jak ładny granacik na alufelgach..... ale ten kierunkowskaz ala syrenka... szybko trzeba zmienić

Szczerze mowiac boczne kierunki to chyba najslabszy punkt "widokowy" Espero... szczegolnie te okragle kierunki... jak toto projektowal Bertone, to ja jestem Zdzisiek z Zenkowa...

Witka.
Po pierwsze wielkie dzięki dla KeyJey'a i Gajera za prace włożoną w fotki...
Sam nie poznaję swojego autka... THX Chłopaki!!!

Co do kierunków to oczywiście da sięzałatwić tylko najpierw uśpię żonę (ptrzebny czas), potem zawinę troszkę $ z domowego budżetu po czym jedenwolny dzień i gotowe... i Maciek GT będzie usatysfakcjonowany.
A ze spraw bieżących ... jutro robota uszczelki dekla zaworów ( korea cholerna wytrzymala 500 km albo ja dałem ciała) potem olej, zapłon i mogę śmigać w niedzielę pod M1.
Mama nadzieję że spotkanko będzie... proszę o powiadomienie na skrzynkę klubową.
no i 2 dni wolne miną...
Pozdrawiam Wszystkich

Cholerna rdza na łączeniu błotnika z tym czymś (nad tylnym kołem) - mam to samo, tylko mniejsze o 80%. Zostawiłem "za rok".

Kazak co Ci tak kolo tej odmy ?? Umyl bys to

Fajny "tuning" ten kotek pewnie u swojej kobitki za to masz ze 40 konikow wiecej i spokojnie 2 sek mniej do 100km/h

No Ładnie...
Ach ten Łukasz, to zjęcie z rdzą to zapewne zemsta za temat z naklejkami....
a poza tym to mam już czyściutki silniczek a lakierek to na wiosne bo jak znam życie to zimy co prawda nie będzie ale sól i tak wystąpi w nadmiarze. (no cóż, plan trza wyrobić)
kot żeczywiście jest mój i spędza narazie połowę życia w samochodzie (do zielonych i od ochrony praw zwierząt!!! ma zamontowaną kuwetę a napoje podawane są ze spryskiwacza )
no a wogóle to całkiem ładnie wyglądały wczoraj 3 esperaki równo na 3 pasach...
kolo z Passata co jechał za nami to mało kapci nie zjadł ze złości (tylko dymek wąchał)...

Pozdro chłopaki!!!

Witam!!

KaZaK!! Prośba i pytanie. Na wiosnę będę się przymierzał do takich alumów jak Twoje (są naprawdę super) Tylko oglądam tak te zdjęcia okiem laika i się zastanawiam jakie Ty tam masz opony założone???? Felgi 15" Enzo V. A opony??
195/50 R15 czy 195/55 R15. To dla mnie ważne bo chce na te alumy także Bravurisy założyć a 195/55 są o wiele droższe niż 195/55. Twoje opony pasują idealnie do tych felg dlatego się pytam jaki masz założony rozmiar opon???

Pepton... jezeli bardzo chcesz ten swoj wymazony wymiar to pomysl nad oponami Kleber... tam jest na odwrot z cena

Cytat:
chce na te alumy także Bravurisy założyć a 195/55 są o wiele droższe niż 195/55

to w końcu ktore sa drozsze ??

Cytat:
2003-10-17 17:26:26, KeyJey pisze:
Pepton... jezeli bardzo chcesz ten swoj wymazony wymiar to pomysl nad oponami Kleber... tam jest na odwrot z cena

Cytat:

Sorki Miałem napisać, że 195/55 są o wiele droższe niż 195/50 Dlaczego mi radzisz Klebery?? Barumy są gorsze???

Cytat:
2003-10-17 17:31:42, Pepton pisze:
Cytat:
2003-10-17 17:26:26, KeyJey pisze:

Cytat:

Sorki Miałem napisać, że 195/55 są o wiele droższe niż 195/50 Dlaczego mi radzisz Klebery?? Barumy są gorsze???

Sa gorsze

jasne ze klebery są lepsze...
ale i cena idzie za jakością...
a tak serio to i tak po polsce niema kiedy i gdzie pojechać tak aby odczuć duża różnicę...
No chyba że ktoś uwielbia jeździć 180 w pełnym deszczu...

KaZaK! Nadal mi nie odpowiedziałeś ajaki masz dokładnie rozmiar opon Czekam