Maluch jak rakieta ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co tu dużo mówic ...

monster

(tak apropos jak ktos z lodzi ma cyfrówke to moge powiedziec gdzie stoi maluszek z orginalnymi poszerzeniami) pzdr

No ja jestem pod wrarzeniem, ładny ma motorek, a swoja droga to trzeba mieć łeb na karku i troche pieniedzy i umiejetności zeby zrobić cos takiego, fajny podoba mi sie, choc z zewnatrz nie bardzo

MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może cosik o odhamowaniu tego? Jak wzmocnił bude i reszte. Tak to masakra

Szok!!!!!!!! Kurde chciałbym tym się bryknąć...

no fajny maluszek,nie powiem

Kuner a ktory z nas by nie chciał...

Może ktoś ma dostęp do większej ilości zdjęć tego autka????

Zauważyłem jedną rzecz na zdjęciu... Skrzynia jest z tyłu a silnik bardziej z przodu. Ciekawe jak rozwiazane jest sterowanie skrzynka?

a mnie przy takich extremach zawsze najbardziej ciekawi jak to koles zarejestrowal ?? ?, bo to chyba trudniejsze niz sam przeszczep..

Oglądając te zdjęcia utwierdzam się w przekonani, że może nie jesteśmy narodem zbyt inteligentnym (bez obrazy), ale cóż moge powiedzieć: POLAK POTRAFI, zawsze tak było i tak będzie, heheh,

P.S. tak apropos samochód exstra, w sumie to bym się nim bał jeździć

Cytat:
(tak apropos jak ktos z lodzi ma cyfrówke to moge powiedziec gdzie stoi maluszek z orginalnymi poszerzeniami) pzdr

Złap właściciela, umów się z nim jakoś, daj mi znać na PW, dogadamy się i można parę fot cyknąć.

K.Y.

Rakieta to może to i jest ale wyglad lipny:/.......hehe i tak nie bedzie miał co startować do mojego....jeszce 3 lata i bede sie miezył z KRZYSIEM....hehehe....zreszta sie zobaczy nie będe sie przechfalał czymś czego nie mam

Cytat:
2003-10-18 21:18:09, ThomasTsT pisze:
Rakieta to może to i jest ale wyglad lipny:/.......hehe i tak nie bedzie miał co startować do mojego....jeszce 3 lata i bede sie miezył z KRZYSIEM....hehehe....zreszta sie zobaczy nie będe sie przechfalał czymś czego nie mam

ta...wogóle...będziesz najszybszy w Polsce na 1/4 mili....i co jeszcze...
ehhh....

Cytat:
2003-10-18 16:54:40, Marel pisze:
...ale cóż moge powiedzieć: POLAK POTRAFI, zawsze tak było i tak będzie, heheh,

No właśnie:
" Pod przednimi fotelami znajdują się zbiorniki na paliwo"

Bez komentarza

Gość musi mieć kupe kasy umiejetności, chętnie bym poznał tego gościa i wszedł z nim w jakieś kontakty. Ogólnie zawsze mażył mi sie samochód wyglądający niepozornie ale potrafioący odstawić większość znajdujacych sie na naszych drogach pojazdy. Ten malec maskara!!

wiecie co ja nie rozumiem takich ludzi rabia malca z silnikem kilka razy mocniejszym od seri a nie montuja kaltki w "krzysiu" to samo paranoja ja przynajmniej klate wsadzilem

Koniu daj pomazyc ludzia co heheheh........

Cytat:
2003-10-18 21:58:10, beneq pisze:
wiecie co ja nie rozumiem takich ludzi rabia malca z silnikem kilka razy mocniejszym od seri a nie montuja kaltki w "krzysiu" to samo paranoja ja przynajmniej klate wsadzilem

i w czym mu pomoże ta klatka ?! Przy takiej predkości jaką osiąga i przy np. wypadku i tak z malucha nic nie zostanie. A jak juz napisał Lord_S z bakami z paliwem pod nogami przy ew. dzwonie to samobójstwo

Cytat:
Koniu daj pomazyc ludzia co heheheh.....

marzyc nikomu nie zabraniam...

nie chodzi juz o dzwon ale o przeciazenia i drgania na koroce klata wzmacnia ja i to mocno xcala buda jest bardziej sztywna