Zmiana opon

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie w Warszawie tanio i solidnie zmienię oponki?

Przed blokem ...

a tak poważnie to moze Carman? ... Zresztą zmiane opon w pierszym lepszym warsztacie(wulkanizacji) zrobią solidnie ..tylko trzeba dopilnowac zeby sruby dokrecili

Tak tylko ostatno płaciłem stówkę , a to chyba dość drogo

W carmanie? uuu

Z jakiej dzielnicy jesteś??...

Nie, na Ordona, a mieszkam na woli.

na woli ...hmmmm kurcze zanik pamięci... Niekojaze warszatu zadnego...

Chociaż czekaj ..czy niema przy stawki przy szkole samochodeowej warsztatu?...

Dla porownania podam ze w Konstantynowie Ł. kolo Lodzi zmiana opon z wywazeniem kosztuje od 7 do 11 za sztuke.

Macie tam dobre ceny, u nas cena przynajmniej 10-15 zł za koło, ale raczej 20 zł.

Cytat:
2003-10-23 14:57:20, jackal pisze:
Macie tam dobre ceny, u nas cena przynajmniej 10-15 zł za koło, ale raczej 20 zł.

Wiadomo - 'stolyca'

W Q-service (Bemowo) . Na podnosniku hydraulicznym, potem zrobia przeglad gratis jak komus to potrzebne.

Wszystko za 60 , moze i drogo ale wporzo.

Takie sa cyba i ceny w DC. W garazu podnaszac kolo oddzielnie kazde z przedpotopowym komputerem kosztuje 50.

Robie tam od 2 lat.

Pozdros

W Starogardzie za wymianę kółek łącznie z wyważaniem, ładnym umyciem i zapakowaniem starych - 30 PLN za wszystko

Dlatego zmieniam sam

Przyjedz Ron do Galerii to Ci kogos zatrudnimy i Ci zmieni

A Ty nam kupisz po cukierku

Micaj
nawet nie denerwuj. A może tak trzeba będzie popytać "w okolicy stolicy"?

Cytat:
2003-10-23 15:26:54, Micaj pisze:
W Starogardzie za wymianę kółek łącznie z wyważaniem, ładnym umyciem i zapakowaniem starych - 30 PLN za wszystko

Ale kol czy opon ? Bo ja pisalem o zmianie opon.

Cytat:
2003-10-23 15:26:54, Micaj pisze:

jestem w szoku
u mnie na wsi od 60-80 i kwtestia czy na f-v czy nie

Zyzy
bo Ty mieszkasz we wsi podstołecznej Takie życie tutaj mamy.

slatego moi drodzy trzeba miec kumpla z zakladem oponiarskim)) heheh ale wyskoczylem nie... w sumie to pogadam z nim czy jakis znizek by nie zalatwil! na pewno cos sie da zrobic... ale zaklada ten w konstancinie jest! a ja w pl bede dopiero na wiosne wiec moze przy zmianie na felaszki nowe na wiosne sie przyda znizka! maja tam noiutkie maszynki wiec nikomu dziewietnastek nie zarysuja!!! no przynajmniej jak mi do ave 21'' wkladali to wszyso poszlo gladko... tylko ledewo sie zmiescila felga... do bagarznika..))) hrhrh pozdrawiam! a o znizce pogadam!

Cytat:
Ale kol czy opon ? Bo ja pisalem o zmianie opon.

Kół.
Jak zmieniałem opony zapłaciłem 35 PLN (z wyważaniem) ale to było w Toruniu

Brat Mi zmieniał u znajomego i wyniosło to 70 złotych - ale kółka mam "zatankowane" azotem

Cytat:
2003-10-29 11:12:26, gosiek pisze:
kółka mam "zatankowane" azotem

Ja też, azotem w 78 procentach