Jakiej muzy sluchaja Hyundaiowcy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie...

Zalezy od klimatu i zdarzen.

WYSCIG-----> OSTRE TECHNO
NORMALNA JAZDA -----> DANCE, POP, ROCK
CRUISING ------> HIP-HOP
JAZDA Z ZAMIAREM HMM ROMANTYCZNYM ----> WOLNE KAWALKI

No patrzcie Panstwo! Dokladnie tak samo jak ja Widze ze reszta nie chce sie przyznac hehehe

W tym momencie ,,Sing Hallelujah"DJ Vivaldiego.A tak poza tym podobnie,podobnie.

No ja chyba nie będę oryginalny. Tak samo jak inni od wolnych przez pop aż do hip hopu. A większosc płyt w moim samochodzie to składanki własnej konstrukcji.

ja również nie jestem oryginal lub (w co bardziej wierzę) naprawde płynie w naszych zyłach ta sama krew hultajowca

ja tak jak koledzy słucham tego samego z wyłączeniem techno (bardzo rzadko); czasami tez klasyka; a ostatnio blus i jazz (w większości w amerykańskim murzyńskim stylu)

a co do CD to też w większości składanki domowej roboty; najbardziej jestem dumny ze składanki gdzie cała płytka jest wolnych numerów typu "November Rain" Guns&Roses a w środku Peja z "Głucha noc"

JA bede orginalny
Szybka jazda - Punk rock i heavy metal
i jeszcze Hard Core, ogólnie ostro bardzo ostro

ja słucham każdej muzy jak wpadnie mi do zmieniaki

ja lubie posluchac fajnego dicha, jakies techno, ostanio duzo polskiego hip hopu

a ja najczescie Radiostacji

A ja bede średnio oryginalny. Jak wiekszośc z was uwielbiam swoje wlasne składanki na CD. A co do repertuaru to roznie. Najczęściej to rock na zmiane z trancem. Czasami tez na dobra faze lubie puscic sobie np fasolki Ogórek wąsaty o 23 pod klubem jakims rządzi Od czasu do czasu tez hip-hopu. Wszytko zalezy od nastroju (a ostatnio od tego co mi CDek w paszcze wpusci bo radyjko pada )

The Exploited, Linkin Park, Crazy Town, Ramones, Kidneythieves, Guano Apes and more and more

PUNK'S NOT DEAD !!!

He, he. Mnie z Hyundaiem najbardziej kojarzy się "To za nami" wirtuoza Gąssowskiego. Leciało w radiu chwile przed skasowaniem samochodu

A ogolnie to rock (dire straits), alternatywnie (this mortal coil), ambient i czasem kawalki goa-transowe.

Pozdro.

Ja w aucie słucham zawsze radia Planeta FM 95.10 ...... najlepiej graja po 18-stej
Chłopaką ze Śląska i okolic chyba nie muszę tłumaczyć co to za radio

u mnie leci wszystko co ciekawe czyli czarna muzyczka ewentualnie jakis densik ale niestety jeszcze nie tak glosno jak bym chcial

Hehe PLANETA RZADZI

Nie musisz tlumaczyc, techniawa i jazdaaaa

Wszystko oprócz Techo i Hip-hopu, w trakcie jazdy włączone mam zazwyczaj radio

a ja tam wole opery......

tekno w bryczce jak najglosniej sie da , czasami siaki densik czy hausik