MotoNews.pl

Fak wjechał mi w kufer

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis koles wjechał mi w tył... na szczęści poszłą tylko lampa tylnia, ale jak matoły jezdzą że niewidzą

ps. ma ktoś moze białą lampe FL od strony pasażera na zbyciu ?

[ wiadomość edytowana przez: DamianS dnia 2003-11-13 23:13:15 ]

u nas w łodzi są po 10,50

Ale jezdza dzisiaj....Jak po płolu...
A tak na serio to rzeczywiscie ludzie maja chyba oczy w dupie

Sam dzisiaj jeździlęm dziwnie.
Np Rondo robilem pod prad polonezem jechalem przejsciem dla pieszych i 200 m chodnikiem i wogóle.
Tyle ze Rondo zablokowały 2 ogomne tiry z nasuwajacym sie tyłem z ogromnymi koparkami ....
Czekam 5 , 10 ,15 minut icos mnie trafia.
W koncu pod prąd a policjanci tylko smiali ..... Bo akurat jechali.

Jade do siostry wypadek.
Nei ma przejazdu a z wiaduktu nei mozna zawrócic.
To ja na przejscie chodnikiem i wyjechałem na inna ulice.

A wszystk oto spowodawane nieuwaga - facet probował ticiem zawrócic na 1 kierunkowej drodze i wprzyłsie w niego cienias.

Dzisiaj wszyyscy jezdzili jak !!!@#$%
aha Damians ugadałes z nim ??? Bo cos czuje ze tak i jestes psoro do przodu

kondolencje, a co do jezdrzenia chodnikami to macie tam niezła jazdeczke hehehe. a ja sie boje jezdzic z kolcami w oponkach zimowych heheh bo moze mnie policja zatrzyma, a widze ze to nic w porównaniu do wszych "sytuacji"

pozdro i niskich krawezników

Cytat:
2003-11-13 23:03:49, DamianS pisze:
dzis koles wjechał mi w tył... na szczęści poszłą tylko lampa tylnia, ale jak matoły jezdzą że niewidzą
[ wiadomość edytowana przez: DamianS dnia 2003-11-13 23:13:15 ]

Cichoooo !
(Bo jeszcze Żuraw usłyszy )

On równiez zaliczył gościa od tyłu ....znaczy się samochód

A ja wczoraj jadac do Katowic nie daleko Ganinexu (DamianS bedzie wiedzial gdzie to jest) ruszalem z prawego pasa spod swiatel, na lewym pasie Tir
I w pewnej chwili widze jak facet zaczyna mnie spychac z drogi, nie wiedziec czemu.
Gdyby nie zatoczna przy przystanku wyladowal bym w rowie.
PIERDO.... Tirowcy!!!!!!!!!!!

Wogóle ostatnio wszyscy jeżdżą jakoś dziwnie delikatnie mówiąc, wczoraj to chyba z 3 razy bym miał kaszla rozwalonego gdyby nie moja dość szybka reakcja... jeszcze jakby był nie zrobiony tylko przed to bym się ładował na "dzwonienie" ale teraz...... szkoda .

Damians współczucia z mojej strony .

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2003-11-14 12:49:25 ]

Wczoraj w gazecie wyczytałem, że w naszym pieknym kraju około 20% kierowców prawka sobie kupiło
A potem się dziwić, że horror na drodze

Cytat:
2003-11-14 10:14:16, satiz pisze:
A ja wczoraj jadac do Katowic nie daleko Ganinexu (DamianS bedzie wiedzial gdzie to jest) ruszalem z prawego pasa spod swiatel, na lewym pasie Tir
I w pewnej chwili widze jak facet zaczyna mnie spychac z drogi, nie wiedziec czemu.
Gdyby nie zatoczna przy przystanku wyladowal bym w rowie.
PIERDO.... Tirowcy!!!!!!!!!!!

ja mialem podobny przypadek (mialem wtedy jeszcze maluszka), na skrzyzowaniu w ksztalcie ronda, stoje sobie na pasie skretu w lewo obok mnie, na pasie jazdy na wprost jebany kamaz ze zwirem na skrzyni, zielone jade sobie a ten kutas prosto na mnie kreca bo sobie przypomnial ze ma skrecac w lewo

ja nie wiem czy maluch az tak jest maly ze go nie widac

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2003-11-14 13:11:36 ]

Ludzie dzis jakos ogolnie dziwnie jezdza :|
czym to jest spowodowane??????

Ja dzis na uczelnie jechalem pol godziny zamiast 14 minut... i wszystkie mozliwe opcje byly zakorkowane.. owszem.. bylo zero stopni ale przyczepnosc idealna.. ludze dziwne rzeczy wyprawaiaja......