MotoNews.pl
5 Kolejny domorosły tuner (allegro) (28205/0) - PT

Kolejny domorosły tuner (allegro)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Polecam zdjęcie 3, bleh...

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=16883276

Gość chyba miał orginalny pomysł przetłoczenia zrobić w przeciwną strone

hahah, ludzie to maja pomysły, lipnie to wygląda z taką czarna ramką wokoło szyb, a na drzwiach i do wlotu powietrza to taka rynna czy poprostu tak sie wywarzył w ten sposób(dobry sposób ciekawe czy skuteczny[3kg szpachli na strone]), nie wiem jaki jest tego cel zbytnio, no ale widac nie dane mi było poznac tak tuningu zewnętrznego, musze sie jeszcez dużo nauczyć nie

Ciekawa klapa ale po za tym....

ble....
ciekawe czy jest juz na wiejskim tuningu...

wg mnie nawet klapa nie jest ciekawa...

Napisałem CIEKAWA ale nie fajna równie dobrze mógł by tam wstawic serduszka

Tragedia, nie znosze kombinowania "siatka tuningową" czegokolwiek w bąku.. od razu na wieś..A moze nam sie juz nic nie podoba bo przez te 30 lat polacy juz wszystko co mozna z bąkiem zrobic z zewnatrz wymyslili

Cytat:
2003-10-18 23:11:33, ThomasTsT pisze:
Napisałem CIEKAWA ale nie fajna równie dobrze mógł by tam wstawic serduszka

Albo napis Viva....

Cytat:
Na dachu została wstawiona przyciemniona szyba

Ten pomysł mi się akurat podoba. Jedynie chciałbym mieć tam plexi zamiast szkła jeśli już - masa to raz, bezpieczeństwo to dwa

pizdowaty ten maluch

Ble.. apropo u mnie na osiedlu stoi malec co ma króciutkie rurki przyspawane zamiast kratek

Wg. mnie ten malec to szczyt bamberstwa. Nie podoba mi się w nim kompletnie NIC! ble, fuj itd.

naprawde slabo, wg mnie wszystko jest slabe...

Wstydziłbym sie nawet csntanąć obok tego... ochyda... Po prostu paszkwil...

Cytat:
2003-10-19 09:41:28, Yankee pisze:
Ble.. apropo u mnie na osiedlu stoi malec co ma króciutkie rurki przyspawane zamiast kratek

tez osttnio widzialem takiego bąka, juz popmijam to ze mial kazdy lement blachy w innym kolorze ale zamiast wlotow na klapie mial 3 rurki taki od bass reflex'ów, byl najlpeszy!! az mi sie go zal zrobilo i bardzo chcialem zobaczy jak wyglada wlasciciej tego cuda..No i zobaczylem w jego lusterku jakis babmer siedzial obgryzal paznokcie i dlubal w nosie..chwała mu

Cytat:
2003-10-19 09:41:28, Yankee pisze:

takie z tyłu?? na klapie?? to znam...feeee
a ten z alegro:
"Fiat 126p po kapitalnym remoncie i delikatnym tuningu optycznym"
no kapitalnie...
po prostu super

Maluch jest tragiczny

Kuner ma fajne dziewczynki

ktoś go zrobił na wersje marsjańską chyba, nie zbyt mi sie podoba ale widziałem gorsze...

Powinni ręce ucinać za taki styling...