| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lookita Corolla sedan Wieluń | 2003-10-20 21:32:57 Czy potrzeba zmieniac filtr pyłkowy ktory podobno jest w kazdym modelu Toyki?Tak mi radzil co prawda ewentualnie jak nie dmucha gosc z Serwisu w Markach.Zajrzalem pod schowek ale ni ciula nie wiem jak go znalezc i wyjac?Trzeba to robic?Kiedy i jak?Hm.......... |
faworyt TOYOTA DRIVER Toyota Carina 2.0 GLi Krapkowice | 2003-10-20 23:11:34 U mnie w Carinie niema.serwis powiedział,że jak sobie zażycze to mi założą.Ja oczywiście niechce.Pozdrawiam |
![]() andmak andmak | 2003-10-20 23:14:51 Ma racje, nie wiem gdzie jest w coroli mam carine.Filtr w serwisie kosztuje ponad 200PLN ale ktos chyba Carinus takowe robił ale nie jestem pewien. |
Crit | 2003-10-21 08:02:55 moto.sklep.pl tam dostaniecie filtry kabinowe do większości modeli, no i ceny są znacznie mniejsze od ASO |
Micaj TOYOTA DRIVER Carina E 1.8 GL LB Starogard Gdański | 2003-10-21 08:27:20
Temat był ruszany. Odszukaj wątki o filtrach węglowych za pomocą wyszukiwarki na dole strony. Wszystko było dokładnie opisane - gdzie, za ile, jak. Poza tym nie wszystkie modele Carin i nie wyszystkie modele Rollek były wyposażane w filtry przeciwpyłkowe. Wcale nie musisz go wymieniać. Jeżeli nie jesteś alergikiem i nie przeszkadza Ci troszkę więcej kurzu w aucie to sobie odpuść. Ale wyjmij ten filtr jeżeli go masz bo to siedlisko grzybów - jeżeli go długo nie wymieniasz. Toyota zaleca wymianę chyba co 40 kkm. Kup węglowy - co 120kkm. Podróby w moto.slepie za 90 PLN. To na tyle. |