VIII Spot Kujawsko-Pomorski - Włocławek 25.10.2003

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Padła od Pet#138 propozycja na spot Kujawsko-Pomorski tym razem we Włocławku. Może najlepiej zacytuję fragment wypowidzi Pet'a:

"ok.umawiamy sie wstepnie na 25,miejsce to jezioro wikaryjskie, miedzy wloclawkiem a kowalem, w strone lodzi, przy barze sosenka, pozniej przejedziemy nad jeziorko.godz.10.30, kto chetny niech sie odzywa, ja bede tam czekal wczesniej napewno mnie nie pomylicie"

Są chętni?

Włocławek to bliziutko
Będę musił o tym pomyśleć
Może uda mi się wziąć wolne w sobotę

No chętni to są ale nie za bardzo na 25.10 Bo wtedy mamy pewien przetarg, na ktorym chcialbym byc, prawda Jeff? Ale pomyślimy, czekam na zgłoszenia od innych...

Włocławek jak najbardziej odpowiada A co do daty to najlepiej tak zeby pasowało wszystkim... mi pasuje kazdy dzien byle to była sobota

Nastąpiła mała zmiana planów. Mianowicie jest pomysł, aby zorganizować spotkanie w Bydgoszczy w niedzielę 26.10 około 12:00 na placyku jak zwykle przy Wiśle. Później może dojdą jeszcze jakieś atrakcje.

Pozdrawiam

Widzę coś małe zainteresowanie tym wątkiem
26 już za kilka dni i nikt się prawie nie odzywa

A z tą Bydgoszczą tu już pewne???

spot we wloclawku odwolany z powodu malego zainteresowania. spot w bydgoszczy raczej sie odbedzie ja tam bede bo blisko mam dokaldne namiary sa w tym watku spot bydgoski

Tak spot w Bydgoszczy jest pewny na 100%. Niestety na razie widzę, że tutaj panuje raczej niewielkie zainteresowanie, lecz może teraz się coś zmieni.

Z Bydzią to już pewne. Na 100% bedzie 5 autek, reszta na 98% też bedzie .
Z przewidywanych atrakcji na razie najciekawiej zapowiada się wspólny montaż instalacji LPG do Kanta (parownik już jest) .

Przybywajcie...

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-10-23 00:27:35 ]