Tuning

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś może polecić mi godny zaufania warsztat tuningowy na terenie Krakowa lub w okolicach? Chciałbym też wiedzieć, jaki silnik o mocy 90 - 100 Km podejdzie do samary.

Cześć Rompal
Nie chcę Ci niczego polecac , bo róznie to ztym polecaniem wychodzi, ale znie wiem czy znasz taki warsztacik na Chałupnika, gdzie stoi A grupowa samara na sprzedaż. Z tego co wiem gośc ma dwa silniki i to chyba robione w rosji w Togliatti. Całe auto jest do wzięcia z tym ,że blacha raczej do wymiany.
Jak będziesz miał chwilkę podjedź tam - może coś Ci się uda załatwić.
Chcesz wymienić silnik na inny , czy zamierzasz coiś pokombinowac z silnikiem smarowskim???Bo jesli tak to mamy namiar na czesci do tuningu silnika samary (Alxa Kijów). Zobacz informacje na klubowej w dziale tuning.
A jesli chcesz zobacz tez zdjęcia tej A grupowej samary na naszej stronie w galerii
Pozdr
Paweł
P.S. W sobotę jak co roku o tej porze w Krakowie jest rajd Zubrów organizowany przez Sobiesława Zasadę. Zapowiada się niezła impreza z udziałem ITALY HISTORIC TEAM . Przyejżdża fura niesamowitych starych rajdowych aut! M.in Lancia Fulvia, Reanault Alpine A110,Porsche RSR,stare porszaki i ferrari i jeszcze cała masa innych historycznych aut rajdowych. Pisza,że jest 80 zgłoszeń! .Jesłi ktoś zamierza się na ta impreze wybrac - możemy się spotkać . Będe na pasie (tam jest pierwszu OeS o godz 9.00(Startują spod M1)
Paweł

chyba łatwiej wycisnac z Samarowskiego 90-100 niż przekładać
a inny silnik to najprędzej chyba jakis oplowski...
Podobno 2.0 z Kadetta GSI przekładają wiec może mniejszy też spasuje