| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-20 20:17:53 hm,,, moze jakas dupna seria, albo zle zostaly zalane...
ja mam centry od "zawsze" i nigdy sie nie skarzylem.... |
klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-10-21 08:04:39 Śmigam na centrze już jakieś 4 latka i jeszcze jej nic nie odbija. Mam takie pytanko czy można założyć z góry ile akumulator powinien wytrzymać? |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-10-21 09:19:30
Jezeli auto jest eksploatowane tylko na krótkich odcinkach,najczęściej w miescie.Auto często jest gaszone i ponownie uruchamiane,wtedy nie wróżę długiego zywota baterii Ja tam na Centrę nie narzekam Pzdr Grzesiek |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-10-22 09:28:38 Żonka w Peugeocie ma akumulator firmowany przez Peugeot (bezobsługowy) juz... z 9 lat i jest OK. To auto miesiącami stoi nie ruszane i... odpala bez problemu (trzeba troche pokręcić, żeby naciągnąc benzynę, ale akumulator kręci jak zwariowany; znaczy się daje taki prąd dobry). |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-10-22 13:12:13 Ja też mam Centrę Plus 62Ah. Jka narazie jestem zadowolony. Mam ja od stycznia jak dobiłem ZAP'a tylko i wylacznie z mojej winy. Mialem problemy z ladowaniem i jakimis zwarciami i ciagle mi sie rozladowywal a ja go ladowalem. Na koncy jak go naladowalem to starczalo na odpalenie i pojechanie do miasta i ponone odpalenie w mieście i powrót do domu. Potem ponowne ładowanie i tak codziennie. W koncu uporałem sie z awariami i kupiłem nowy akumulator - własnie obecna Centrę.
Aha, na opakowaniu jest doadnie wyszczególnione do jaich mogeli podchodzi moj akumuator i wlasnie napisane jest że do róznych Ład od 2101 przez Samare, az po Nive. |