Czekam na slowa krytyki :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Rzućcie pare słów konstruktywnej krytyki.

Z góry THX

Dlaczego krytyki....fajny jest i tyle...

w sumie cieżko sie doczepić

lakierek ładny chromki sie błyszczą ciekawy wzór felg

i brakuje mi tylko ładnych chomowanych zderzaczków z kłami jako dopieszcenie całości

Nie wiem czy nei lepiej wyglądały by koła całe w chromie - bez czerwonego. Ale tak jest tez ok. Wydaje mi sie ze nie ma ramki w reflektorach? Lampy tył - kierunkowskaz na czerwono.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

chciałeś tylko krytyki-proszę

wycieraczki mu obwisły
rozumiem, że jeszcze nie skończony-lusterka itp.

jako ze krytyka musi byc konstruktywna, nie przyczepie sie do koloru, ktorego nie lubie i zderzakow, ktorych nie ma, oraz czerwonych wstawek na felgach, bo ujdzie, wiec wszystko gra oprocz tego, ze na razie wyglada zwykle. brakuje mu jakiejs listweki chromowanej, czegos co da mu niepowtarzalny blysk. a jak z wnetrzem?

Na tyl dystanse i bedzie git

Ladny jest - dla mnie tylko brakuje np. ladnych chromowanych listewek z boku drzwi

Mi sie bardzo podoba, jeszcze tylko ładne chromowane zderzacki, listwy i lusterka i będzie rewelacyjny.

Noi niezły kant bo z Gdańska , tylko mam jedno ale ....

czemu jeszcze sie nie widzieliśmy , mam nadzieje że znajdziesz czas i wystartujesz w naszym rajdzie w niedzielę w Gdyni

Cytat:
2003-10-21 14:08:47, bodziot pisze:
(...)
i brakuje mi tylko ładnych chomowanych zderzaczków z kłami jako dopieszcenie całości

1. Z kłami do MR'a?? Do pion lampek to by przyłożyły ale coś mi sie wydaje ze z tyłu ma "deski"
2. Co to znaczy "mochate siedzenia"?
3. Z czego te ele szyby i czy tylko z przodu czy wszystkie 4?
4. Co to za kosmiczne felgi?? Jakaś marka, typ, model...?
5. "Rajdowy czerwony bak paliwa" - znaczyć sie sześcian (prostopadłościan czy jak to tam sie zwie) w bagażniku zamiast tego pod podwoziem czy po prostu seria przyśnieta na red?
6. Jak sie chromuje "na taśme klejąca"?? Bo chyba to nie o mocowaniu z tą taśmą ?
7. Czemu SLR, że niby lepszy czy jak??

Dziękuje, oskarżenie nie ma więcej pytań, proszę obrone .

Ładny Fiacik Jako zwolennik chromów równiez optuję za zderzakami i listwami bocznymi.No i obowiązkowo chrom lusterka.Ale co kto lubi...Felgi bardzo fajne - od czego,jaki rozmiar?Pozdrawiam i gratuluję autka!

Fajny jest, ale jak dla mnie, to musisz wygonić lamparty z siedzeń (a może to był tygrys?).

85 % uroku tego fiata robią felgi.

Fajny kwiatek w doniczce? Co to fiskus czy hibiskus?

Fikus to to nie jest raczej

A samochodzik wypasik jak dla mnie

RE OLO: Ramki nie bylo podczas robienia zdjecia. Teraz juz jest.

RE Kasztan: Lusterka juz sa, ale czarne ale jak ktos wie, gdzie mozna kupic swiecace jak psu... to prosze o kontakt.

RE GDA: Mecze sie na codzień na Polibudzie w Gda, ale akurat w niedziele musze byc w Koszalinie. Naprawde zaluje. ..chociaż istnieje jaks nadzieja.

RE RACE_D: Na d.... mam nowsze swiatla. Mochate siedzenia to takie specjalnie sprowadzane mochate blekitne "tygrysy wenezuelskie". Elektr. szyby-mechanizm Golf, konstrukcja wlasna, przyciski BMW (tylko przód). Felgi to okropne zlomy ze strychu u Stryja, ale zrobione na specjalne zamowinie w firmie Tujko w Gdansku. Nie ma Typu, marki itd. ale pasuja org. do fiata bez przerobek. Bak paliwa omalowany na wyscigowy czerwony kolor - seria(ale pomaga w odstraszaniu rdzy). Koncowka tlumika chromowana (30zl) przyklejona do reszty super tasma McGyver.

RE kaovietz: Felgi 6x13 od Fiata. Wiecej danych brak.

RE SyCyliusz01: Kwiatek jest tak egzotyczny, ze nawet nie umiem wymowic jego nazwy . Niestety zmarzl.

RE CHROMY: Troche kasy ze studenckiej kieszeni na chromy brakuje, ale moze kiedys . Na razie silnik jest po kapitalnym remoncie.

pozdro

Cytat:
2003-10-21 16:49:04, kordek4 pisze:
Fikus to to nie jest raczej

A samochodzik wypasik jak dla mnie

SyCyliusz miał na myśli fiSkusa, a nie fikusa - a ja nawet nie wiedziałem że to kwiaty w tych tax'ach siedzą

Fajny fiacik mam nadzieję że wpadniesz na któryś z 3miejskich spotów i będzie można ocenić go "live"

obiecuje ze na najbliższy jaki będzie spocik to przyjade. i mam nadzieje ze na zywo tez bedzie sie podobac.
puki co to cos zaczelo chrupac w zawieszeniu z przodu i trza sie udac do serwisu
pozdro tomek