Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MisiekTS Toyota Corolla TS Brzeg | 2003-09-28 09:30:07 Udalo mi sie znalezc koniguracje (plyta, sposob nagrywania) taka, ze moj odtwarzacz CD w E12 spokojnie odtwarza plytke ![]() Postanowilem sie podzielic tym z Wami, moze akurat ktos mial tez problemy z CD-RW w swoim E12 i akurat moze ta konfiguracja tez mu zadziala ![]() Plyta : Verbatim DataLifePlus HI-SPEED CD-RW 700MB "SERL" Ta plyta pozwolila na to zeby w ogole odtwarzacz nie wywalal jej juz z samego poczatku ![]() Teraz sposob nagrywania : Nagrywalem z predkoscia 4x pomimo, ze to hi-speed opisany jako 8x-10x Nagrywanie jako "Disc At Once" pomimo, ze wydawac by sie moglo odpowiedniejsze w tym przypadku nagrywanie jako "Track At Once", jednak w tej konfiguracji byly problemy ze znajdywaniem kolejnych utworow. No i ostatni trick ![]() Efekt : Plytke testowalem caly dzien. Bez problemu odtwarzac znajdowal wreszcie poczatki utworow, nie przeskakiwal iles sekund z nienacka. No i ogolnie gra wszystko o.k. Raz tylko wywalilo plyte po jej wsadzeniu (po ktoryms razie) ale wsadzilem ja spowrotem i bylo juz o.k. ![]() Tak wiec polecam. Dodam jeszcze, ze progam to WinOnCD 5 z SP2 i polska nakladka, nagrywarka LG 32/10/40 GCE-8320B. No to chyba macie juz wszystkie dane wiec do roboty ![]() |
![]() KrzysioVW [H] W-wa | 2003-09-28 16:22:04 MisiekTS - dziekuje ci z salego serca, bo patent moze okazac sie zbawiennny ![]() |
![]() KrzysioVW [H] W-wa | 2003-10-01 16:29:23 Szakal - wg tego co mowisz, to z mala predkoscia powinno sie nagrywac zwykle CD-R ---- Smiechu warte
Ale czaje akcje ze chodzi o CDRW wiec kapuje ![]() |
![]() Many E x | 2003-10-01 16:35:08 Ja jednak polecam wszystkim w toyotkach mp3 i nic więcej nie trzeba. ![]() |
![]() Iceman Toyota Corolla Warszawa | 2003-10-23 10:33:53 Każda płyta CR-R/RW przestanie w końcu grać, wynika to głównie z trwałości samego nośnika.
|
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2003-10-23 11:11:38
Producenci mówią co innego ![]() Niestety prędkość nagrywania też ma wpływ na to ile płytka będzie grała. |