Podba sie czy nie?!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...czekam na konstrukcyjna krytyke

no niezły jest...tylko dałbym chromowane wloty na słupku bo te co są na czerwono malniente to jakieś nieporozumnienie

Ogólnie ok, tylko te fele... .

nie, nie, te czerwone wloty to poprostu jesce niezlozone oryginalne wloty, tak samo jak ramka swiatel przednich ,

Mi się nawet podoba chociarz niezabardzo mi pasują te futrzaki na siedzeniach.

ładny...nawet bardzo.Felgi moglyby być inne ale ogolnie taki fajny cichociemny

Jeśli dobrze pamiętam to widzałem Twoje autko na ulicy Siedlickiej pod Politechniką Gdańską!! Odrazu wiedziałem, że to musi być ktoś szurnięty skoto nawet felgi z czerwonym akcentem stworzył. Mi sie autko zewnętrznie podoba, aczkolwiek po moich przejściach z policją to zderzaki bym wsadził z powrotem!! Oczywiście pełen chrom!! Więcej lub mniej budujących opinii przykleję jak dokładnie oblookam autko, poprzednio nie zdąrzyłem bo jechałem na wykłady. Pozdrawiam Gdańszczanina!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: simon_pg dnia 2003-10-23 13:28:52 ]

a mnie sie nawet te futrzaki podobają!!
ladnie autko zadbane. felgi gdyby byly całe srebrne to by bylo super!! bardzo ladnie. ten wlot tez by ladnie wygladal chromowany albo nawet czarny
i przodu nie widac!
felgi zamiast na czerwono to malowac to by chyba lepiej na czarno wygladalo. gdzie lusterko?? migacze?? przod chyba bez atrapy jescze?? wycieraczki ustaw bardziej prosto! ale to tylko drobnostki.more fotos!!

no no autko ładni sie prezentują a co do fejg to wielkie brawa bardzo łądnie pasują do całości autka jeszcze raz wielkie brawa

mnie sie podoba.. no i fele tez wg. mnie sa fajne.. ciekawe.. i inne niz inne

Fajny fajny ale cuś mu jeszce brakuje.....ale i tak fajny

Moja opinja=podoba się-(sterczący przód+przedobrzone felgi)

Jest ok chyba po jakims malowaniu bo widac ze jeszcze niektore detale niezalozone

widac po tym autku ze dosc sie przy nim porobilo
ale na twoim miejscu zlikwidowal bym kierunkowskazy boczne bo widze ze juz sa przygotowane to montarzu ( dziury )
felgi bym pomalowal cale na srebrno, noi te futrzaki........
to bym usunal
i prztciemnilbym szyby wszystkie i dal przedni pas szyby tez przyciemniany
ale ogolnie to jest dosc dobrze zrobione
oby tak dalej
Cytat:

SWIAT JEST ZA WIELKI ABY BYĆ MAŁYM CZŁOWIEKEM

Futrzaki..czy ta panterka do wywalenia.
Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzy to nic wielkiego i nowego nie pokazałes, ale dobrze ze nie obwiesiłes swojego Fiacika jakimiś spoilerami, zrobiłes to co najlepsze czyli usunałęś zderzaki .
Felgi pomaluj na jeden kolor ( tylko nie czerwony )
Ale ogólnie bardzo ładny model, pokaz fotki jak go skonczysz.

Jak dla mnie WIELKIE BRAWA ZA FELGI!!
U nikogo nie widziałem tak pomalowanych , widziałem ten wzór , ale zawsze był obleśnie pomalowany srebrną farbą ... a Twoje połączenie polerki z czerwonym lakieren jest fajowskie , przedewszystkim orginalne i KONTROWERSYJNE czyli nie każdemy się podoba , co sprawia że każdy zauważy Twojego fiaciora ,
Kojarzą mi się z amerykańskimi "mięśniakami" , one często miały (w orginale) felgi w kolorze nadwozia z chromowanym kapselkiem , jak dla mnie oldscholowe malowanie

WOW. Powiem tylko tyle furka jest naprawde zajebista !! Wielkie brawa !! Czekam na więcej fotek

Swietny!!! podoba mi sie !! fele sa jak dla mnie fachowe

pozdro

jak dla mnie ok, ale jedak bym wolal te felgi cale srebrne, troche to wyglada na robote pijanego lakiernika, samochod wyglada troche jak by krwawil..

Mi się podoba Felgi też są fejne - orginalne i fajnie się komponują z całym autkiem

Poprostu ten fiaciorek według mnie ma w sobie to coś
Tylko więcej zdjęć