Bez okularów i z czerwonym filtrem...krytyka mile widziana:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Napiszcie swoją opinię czy wygląda lepiej (według was) bez okularów i czy pasuje czerwony filtr. Inne kwestie co jeszcze mogę zmienić też mile widziane .

Witam!
Jakoś nigdy nie przepadałem za bad lokiem w maluchu ale tejn kest super. Jak się otwiera bagażnik?

A co do krytyki: załóż sobie lusterko od strony pasażera

Pozdrawiam
Seba

nie lubie zadnego bad luka wiec nie oceniam. z taką naklejką przodu na szybie(to jest filtr tak?) szybko by mi wysiadł kręgosłup od ciągłego schylania sie na światłach aby zobaczyć sygnalizator... ale ładne felgi i mam takie samo lusterko... słabo w nim widać ale sie nie przestawia przynajmniej.

Nie lubie bad luka w malcu ale u Ciebie wygląda to całkiem fajnie
Filterek też wyglą ciekawie, tylko chyba troszeczke mało praktyczny szczególnie jeżeli ktoś ma 185 cm wzrostu

Jeżeli chodzi o efekt wizualny to uważam, że cały Twój malec prezentuje się bardzo interesująco

Tylko gdzie masz boczne kierunki?

no wszystko ok, tylko czemu sie pozbyles bocznych kierunkow To sie czasem przydaje, nie Tobie ale komus innemu..

Cytat:
2003-10-22 15:30:17, LoRd_S pisze:
Jak się otwiera bagażnik?

W odwrotną strone a co do lusterka to będzie tylko nigdzie nie mogę znajść takiego na prawą stronę .

Filtr jest w wersji skróconej bo jego poprzednik miał 18cm! no i wtedy trzeba było się gimnastykować - teraz jest wygodnie .

Aha mille, brak kierunków - założenie było takie: GŁADKI, no i dla tego ich nie ma.

Myslę jeszcze o dokładce pod zderzak ale się waham.......

Mnie teraz się bardziej podoba ale to tylko moje zdanie

eloo mi sie podoba Fajnei sie prezetuje

co do lusterka zrob fotke lewego (tego co masz załozone) bo ja zmienialem u siebie i z tego co widze to masz takie jak mialem z prawej strony.....
wiec fotka(na tym na dole malo wyrazne jest) i ci powiem czy mam takie samo

Maluszek wygląda całkiem sympatycznie.
Simon skąd wyrwałeś taki pasek a przedewszystkim jak rozwiązałeś problem kolorystyczny ów paska?
Co do kierónków to nie wiem czy od niedawna nie jest to kolejny preteks dla niebieskich do odbierania dowodu, ale jak napisałem całkiem sympatycznie to wygląda

Tak wygląda to lusterko

wyglada ok mnie sie podoba

Cytat:
2003-10-22 21:21:00, Art126 pisze:
Simon skąd wyrwałeś taki pasek a przedewszystkim jak rozwiązałeś problem kolorystyczny ów paska?

Podjechałem do papierniczego (bo tam mają takie folie naklejkowe), zdemontowałem tylną klapę i na żywca wszedłem z nią do sklepu. Powiedziałem pani sprzedawczyni, że ma być takiego koloru jak klapa (ona na to ) i przyniosła mi kilka różnych odcieni czerwieni i wybrałem (dość trafnie).

Mnie się bardziej podobał czarny pasek na szybe, a co do kierunków to wydaje mi się żę jednak by się przydały. A jeśli chodzi o okularki na światłach to ja prawie niezauważam rużnicy.
A dokładka pod zderzak fajnie wizualnie obniża maluszka tak więc jestem za.

Hmmm simon wyglada troche lepiej.
Ale dalej to do mnie nie przemawia ....
a co do paska to jedziesz do studia reklamy ... i tam dobieraja ci idealny kolor za 15 zł masz pasek niczym nie rózniacy sie ...

co do kierunkow nie myslałes zeby zalozyc od jakiegos ibnnego auta??? nie os seja ale jakies inne o jakims fajnym kształcie????? bo w sumie boczne kierunki sie przydaja .....
lustereczko takie mam prawe wiec sie jakos dogadamy

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2003-10-22 22:27:46 ]

Ja mam pasek za 8 zł i też się nie różni niczym.

mam takie lusterko ale też tylko lewe i obawiam się, że prawe nie występowały a sam bym chętnie dwa założył

Cytat:
2003-10-22 22:14:50, widynek pisze:
mam takie lusterko ale też tylko lewe i obawiam się, że prawe nie występowały a sam bym chętnie dwa założył

chyba występowały...bo mcqueen ma chyba takie...tak mi sie wydaje że miał takie jak oglądałem furke na zlocie w kraku zresztą luknijcie w profil

Występowały i SzymonX chyba będzie miał takie dla mnie .

Bardzo mi sie podoba..i wogule taki styl robienia aut..jest fajny...ale mam nadzieje że nie założysz tam jakiegoś BANANA...z tyłu...hehe...TO MOJE ZDANIE....