Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-10-25 10:24:38 jade sobie silnik juz goracy grzanie wlaczone a tu leci powietrze co najwyzej letnie. i to bardziej zimno letnie. to pewnie nagrzewnica - co moge z nia zrobic?? a jak nie nagrzewnica to co jeszcze??? pomozcie bo nie chce przymarznac do kierownicy, fotela albo pedalow ![]() |
![]() Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-10-25 14:58:45 Zobacz czy przypadkiem linka nie jest poluzowana i czy całkowicie uchyla ci zaworek w nagrzewnicy. Jeśli nie to najlepiej go wymień na nowy ![]() ![]() Przy okazji jakbys robił już przy nagrzewnicy to wyciagnij ją..pewnie bedzie cała w liściach i innych paprochach. Umyj ją odkamień..tak jak Blady pisał. |
![]() Peyo125 F&F Sympatyk Smok Wawelski © & Janosik | 2003-10-26 01:16:45 Hej ! Skąd ja to znam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-10-26 12:14:44 peyyoo mam nadzieje ze Tobie to pomoze, ja tez musze sie chyba za to wziasc ale nie bardzo wiem jak. jaki jest koszt calej nagrzewnicy a ile samego zaworka??? moze jakas kolezenska pomoc w jakims dniu wolnym od pracy??? ![]() |
![]() DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-10-26 17:11:57 gdyby nie to że w zimi jest zimno t obyło by lux
długo nagrzewające sie silniki spada sprawność akumulatorów gęstnieje olej może sie zdażyć ze zamarznie kropelka wody w przewodzie lub gaźniku ogólnie może zdażyć sie że będziemy mieli spory problem z odpaleniem naszej maszynki trzeba skrobać szybki odmrażać zamki smarować ucszczelki wazeliną i gwint korka od benzyny a i usunąć jakąś usterke to też nie przyjemność , kiedy łapki przymarzają do klucza no i to fatalne ogrzewanie w maluszkach ![]() i nie zostawiajcie autek na zaciągniętym ręcznym...bo bedzie zeźba ![]() pozdrawiam i czekam niecierpliwie na wiosne DamianS |
![]() goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-10-26 19:55:17 a widzisz Damian to wszystko co piszesz - to ból. ale ja podchodze do tego inaczej. wiem ze jak jest zima to musi byc zimno i problemy i wogole ale na sniegu radosc z jazdy jest podwojna ![]() ![]() ![]() pozdrowionka |
![]() Grzechu F&F Wolny Słuchacz :) Seat Ibiza '00 Legnica | 2003-10-26 20:19:30 tylnonapedowce w zimie królują ![]() |