Chlapacze do corolli liftback z 91 roku ????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może wiecie gdzie takowe można kupić w Warszawie.

Witam.
Konkretnie Ci nie powiem, bo nie jestem z Waw-y ale poszukaj jakiegoś małego sklepu, w którym jakaś miła pani otworzy opakowanie chlapaczy uniwersalnych. Będziesz mógł sobie przymierzyć, a nie kupować w ciemno. Coś na pewno dobierzesz.
Oryginalne chlapacze do Cariny II kosztują 260zł .... za sztuke. ASO chyba pogrzało.
Kupiłem uniwersalne za 40zł(2 szt) trochę się namęczyłem, ale jest - nie odpada

Haha, też szukałem do swojej rok temu - kupiłem auto z urwanymi z prawej strony. W końcu z przodu zdjąłem w ogóle a do tyłu kupiłem jakieś podróbki na giełdzie, nawet z napisem toyota Co prawda nie pasuje toto idealnie tak jakbym chciał, ale czego można się spodziewać za 15zł/kpl. (w ASO chcieli 300zł/szt.!!!)?

Ja nie mam ani z przodu ani z tyłu. Założe na wiosne jak coś dopasuje sensownego.

Nie kazdemu sie to podoba, ale firma Jacky ma w swojej ofercie takie calkiem fajne gumowe chlapacze ... jedyna wada tego czegos to to ze sie mocno rzucaja w oczy, tak jak u mnie

w zaleznosci jak sie je zamontuje mozna uzyskac efekt bardziej zblizony do rajdowki albo mniej, ale napeno spelniaja swoje zadanie na 5+ ...

Dzieki Wam pewnie poszukam gdzies na gieldzie.