Blacharnia w okolicach wawy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zna ktos jakis DOBRY zakladzik w okolicach wawy ktory lata malce ?
najlepiej sprawdzony .. a moze ktos z klubowiczow ma taki ?
moj znajomy belg (mowiacy po polsku) pracuje w pl i robi malucha- prosil mnie o polecenie czegos ...

jakbyscie mogli to od razu mu wysle info ...

Ten Belg który ostatnio dachował malcem ?! Christophe ?

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2003-10-29 11:34:11 ]

tak ten
widze ze tez sie znacie )

Mam w Rembertowie rewelacyjnego blacharza, jak na warszawskie warunki jest niedrogi, natomiast nieprawdopodobny fachowiec. Mogę ręczyć za niego. Kiedyś ktoś restaurował u niego Rolls Royce'a Phantom"a i Paweł na nowo wyklepał "z ręki" nowe błotniki do tego auta (stare można było przebić palcem w każdym miejscu...). Jest to skromny człowiek, słowny i pracuje sam (nie ma pracowników, którzy mogliby zchrzanić robotę).
Nazywa się Paweł Wicha, nr tel 692 592 069. Rozmawiałem z nim na ten temat i powiedział mi, że nie w najbliższym czasie, ale za tydzień, dwa może zrobić auto.
Może coś tym kontaktem pomogę.

swietnie - juz kontakt przeslalem
swoja droga milo ze sa tacy ludzie ... na ktorych mozna polegac
sam do niego zadzwonie - rowniez mam cos do polatania )

Gość naprawdę wie co robi. Restaurował dwa Rolls Royce, Mercedesa 190 SL, Jaguara E - Type'a i Mark V, a nawet De Lorean'a. Jest w miarę młody (w moim wieku), da się z nim normalnie rozmawiać, a nauczycieli miał jeszcze starej daty. I co nalważniejsze, jest MYŚLĄCYM blacharzem. A! I nie pije... Czyli pracuje tak , a nie tak .