Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-10-29 23:27:40 Ale numer normalnie.
Pierwsza lepsza strona i cytat :
I osobiscie nei czaje. Ile ci teraz pali 6,5 czy 7 ????? Ciesz sie ze tak mało !!!! Spytaj Darallyego ile mu pali auto .. Tuningujesz i mocniej butujesz i masz wieksze spalanie. Ja w moim na mega lekkiej nodze zeszedłem do 5 litrów na 100 3.2 - 3,4 mm splanowana głowica. Trzeba umiec jezdzic albo moc albo spalanie |
![]() kszlakrider Dzięgielów | 2003-10-30 00:07:38 przeczytałem gdzieś ,że przeróbka taka przy spokojnej jezdzie powinna nawet zmniejszyć spalanie |
![]() CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-10-30 00:37:21 A jeździsz spokojnie ?????
Z ręka na sercu mozesz powiedziec ze ytrzymujesz stale obroty rzedu 3 tys , ni ruszasz gwałtownie itp itd ??/ Wyregulowałes mieszanke na wiecej powietrza ? Bo tak to wg mnie lipa troche .... |
![]() simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-10-30 01:13:18 Ja po przeróbkach o których mówisz nie zauważyłem różnicy w spalaniu, natomiast w dynamice owszem!! Zresztą wzrost czy spadek spalania w granicach o.5l jest wedle mnie w granicy błedu, czyli sie nawet nie martwię. Pozatym gbybym dążył do tego by autko paliło mi 5l w mieście załatwiłbym sobie szofera w postaci dziadka 75letniego ![]() ![]() ![]() ![]() |