| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bzyk21 opel omega kobylin | 2003-10-23 18:18:00 Witam
Tak więc byłem dziś u Sobczaka i tak: Cały układ dolotowy sprawny, niema żadnego lewego powietrza wszystko jest szczelne. Gość sam się zdziwił że wszystko sprawne a auto chodzi jak stara K....A. Najlepsze to że kiedy wyjeżdżałem do domu gość niewzioł ani grosza, Rozkręcał je przecież i prubował wyregulować troche się namęczył, twierdzi że auto niezrobione to niemoże nic skasować. Trudno znaleźć teraz takich ludzi. Bestia wymaga dłuższego przęglądnięcia tak więc jestem umówiony na cały poniedziałek. To tyle NARA |
_Gepard_ LOB WETERAN Ognisty Rydwan Zeusa Centrum krainy uśmiechu | 2003-10-23 18:52:29 witam
przeciez mowilem ze facet jest w porzadku sam sie przekonalem pozdr |
bzyk21 opel omega kobylin | 2003-10-23 22:21:56 jak tylko powiedziałem że już taką naprawiał tylko że automata to odrazu cię skojarzył.
Pod tą uszczelką gdzie u ciebie łapał powietrze umnie jest OK Wyjdzie szydło z worka w poniedziałek |
bzyk21 opel omega kobylin | 2003-10-27 11:37:58 Tak więc dzisiaj odwiozłem bestie do speca i około 19,00 dam znać co i jak. O tej godzine ma dzwonic i pytać.
Ps. Jestem ciekaw co jej dolega |