Konkurs

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na stronie zamieszczono moje zdjecia z rajdu slaskiego.W zwiazku z konkursem prosze o ewentualne glosy na rzecz mojej skromnej osoby.
Z goru dziekuje.
Glosowanie odbywa sie poprzez wybranie na rajdy.hoga.pl po lewej stronie nazwiska "Marcin Bylinski" ,a nastepnie wcisniecie "zaglosuj"
Galeria tu:
zdjecia z rajdu slaskiego

zrobione . widzę że nieźle idzie

także oddałem głos tak trzymać, zresztą wyniki glosowania mówią same za siebie

Jak wiesz, ja już głosowałem

No widze ze jak tak dalej pójdzie to wygrasz w tym konkursie. JA juz tez zagłosowałem jak reszta. -)

Idziesz jak burza

pozdrawiam i zyczę wygranej

Głos oczywiscie oddany

Dziekuje za kazdy glos,zwlaszcza ze rywalizacja jak widze jest zacieta

to ja nie bedę gorszy, możecie też głosować na stronę klubową www.rallykrakow.prv.pl klikając w baner toplisty (ten z felgą) po prawej stronie, może mi bedzie szło tak dobrze jak Marcinowi

Wlasnie oddalem glos na fajna strone rallykrakow http://rally.toplista.pl/wy.php?id=rallykrakow

tez dorzucilem swoj glos

Phornax gratuluje wygranej własnie widziałem wyniki na hodze, dobrze wiedzieć do kogo się zgłosić po jakieś odlotowe fotki

Cytat:
2003-09-24 18:30:45, Gadzio pisze:
Phornax gratuluje wygranej własnie widziałem wyniki na hodze, dobrze wiedzieć do kogo się zgłosić po jakieś odlotowe fotki

Dzieki. Fotki dla sponsorow Robie tez akty ale to kobietom

takze glosowalem i takze gratuluje
ladne fotki. "w krzywym zwierciadle" jest dobra!
a tak na przyszlosc, chcialem zapytac czy kazdy moze zglosic swoja galerie, czy poprostu pracujesz dla hogi?

Cytat:
2003-09-26 13:44:10, mountez pisze:
takze glosowalem i takze gratuluje
ladne fotki. "w krzywym zwierciadle" jest dobra!
a tak na przyszlosc, chcialem zapytac czy kazdy moze zglosic swoja galerie, czy poprostu pracujesz dla hogi?

Chcialbym dla nich pracowac,niestety
Kazdy moze do nich wyslac fotki(byle nie nago )

Wreszcie dostalem nagrode "Rajdy samochodowe" J.Obrocki.
Calkiem przyjemna ksiazka,niezle fotki.