No cóż, ja osobiście o 2170 wiem już od momentu MIMS '03, czyli to było w drugiej półowie sierpnia. I moim zdaniem to jest nowa łada - po prostu nie face lifting, a następca. Bo pojęcie face liftingu w swoich zmianach ma pewne granice. Ja uważam, że te zmiany były bardzo poważne i już nie można mówić o face liftingu, a o następcy. Jak dla mnie to w przypadku łady np. face liftingiem mogła być 2106 w porównaniu z 2103, albo Niva 21213/21214 w porównaniu z 21210. Ja w każdym razie uważam, że to już nowa łada. Ale to tylko moje skromne zdanie.
A - i chciałem powiedzieć, że do produkcji 2170 ma wejść w 2005 roku. W 2005 roku ponadto pokażą 2171 (kombi) i 2172 (hatchback), które mają być następcami odpowiednio 2111 i 2112.
PS. W każdym razie spóźniłeś się z tą 2170, bo mówię - ja już od salonu w moskwie o niej wiem i pewnie niektórzy też właśnie od moskwy '03 o niej wiedzą. Sorki, że trochę cię tym zdaniem przygnębiłem że tak powiem, ale nie miałem nic złego na myśli
PS2. Jeżeli chodzi o 2170 to oczywiście też znajdzie się na mojej stronce. Z resztą każdy model zostanie tam uwzględniony bez wyjątku, również te, które pokazano na tegorocznej Moskwie.