Moj malec - fotki o oceny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Widze ze pokazujecie swoje furki to i ja poddam swoja ocenie

Acha - nie ma juz tej naklejki na tylnej szybie i jest nowy chrom zderzaczek z tyłu, no i odboje pozdejmowałem

oceniajcie

Sliczny Mi bardzo sie podoba Tylko te kołopaki takie jakies dziwne... Mi jak najbardziej sie pododoba jak mi przyjdzie cos co sie nie podoba to odpisze. chromiki sa bardzo ładne aha jeszcze jedno... W tych lusterkach to sa kierunkowskazy czy to jakies naklejki???

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2003-10-26 19:17:28 ]

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2003-10-26 19:19:25 ]

Ogólnie spoko tylko czemu "tuningujesz" pierwszą wersje malacza troche go szkoda na przeróbki ale to twoje auto i ja to mówią wolność Tomku w swoim domku

..kołpaki

..reszta OK;]

w lusterkach sa rzeczywiscie kierunki - wlasna konstrukcja hehe troche slabo widac je w dzien (4 diody) ale za to w nocy ladnie swieca

a co do kołpaków to mam stary rozstaw srubek i szukam jakichs aluskow - jakby ktos mial to dajcie znac - moze ubijemy tego interesa

Mi się wogóle nie podobają wąskie zderzaki (ale to moja opinia), natomiast co mi sie podoba to ramka na wjchę zmiany biegów, bardzo starannie wykonane wloty no i widziałbym w nim jakąś ładną alu fele. A co do lusterek z kierunkami to dla mnie takie sobie. Aha i jeszcze jeden plus: widać, że jest zadbany a to najważniejsze.

Pozdrawiam

Przy okazji podziekuje Grzechu że looknołes tego fiacika, dziekuwa jeszcze raz, stan jest zadziwiająco dobry a raczej bardzo dobry, maluszek tez jest spoko, jakieś felgi ładne, tylko chociaz ich na biało nie maluj bo traca urok, wiesz taki kolerek stalowy jak zazwyczaj fele maja, no i fajnie wykombinowałes z tymi kieruneczkami, spoko, mi bardzo sie podoba tylko tak dalej o niego dbaj i niech ci do głowy nie przyjdzie go tuningować, bo rece uschno, powodzenia i wytrfałosci,

narta

aha - jesli chodzi o jego stan - to chcialem dodac ze to maler z 82 roku - blachy i lakier oryginal a na silniczku mial jak go kupilem 4 lata temu jedyne 60 tys. km

teraz jakos minie 2 tys. km jak zrobilem mu kapitalke - i mam nadzieje ze mi bedzie jeszcze dlugo sluzyl

kołpaki fe reszta super

a ty Grzechu tą konsolke centralna z kad wtrzasnołeś, od czego to jest, znaczy to chyba schowek, i masz jakąs elektryke w malaczu?

a ta konsola to tez moja wlasna produkcja - przerobilem maluchowski ten plastik, okleilem welurkiem takim jak pokrowce i jest git

a co do elektryki to wlaczniki od podswietlenia podwozia i srodeczka auta - zdjecie juz w sumie nieaktualne bo nad tymi trzema przyciskami sa jeszcze dwa od el. szybek

a na felgi czekam i na pewno zostana w oryginalnym aluminiowym stanie - o ile dostane aluski na stary rozstaw

[ wiadomość edytowana przez: Grzechu dnia 2003-10-26 20:09:35 ]

Sciagnij kołopaczki i bedzie gites.... stare orginalne felusie sa sliczne!

Jeśli masz jeszcze stare felgi, to ściągnij kołpaki. To mu tylko doda uroku.

zrobie tak jesli nie znajde aluskow - poki co jezdze z nimi bo felgi juz nie sa takie ladne jak kiedys - jesli autko nie bedzie mi konieczne do zycia przez kilka dni to postawie go na cegeilki lub jakies badziewia i odmaluje oryginalne felusie - w kolorku jasnego popielu - jak byly oryginalne

a moze ma ktos lusterka chromowane na zbyciu? bo mysle tez zeby zrobic z zywicy lusterka a'la ford capri - takie miseczki - na pewno wiecie jakie - i prysnac je wtedy w kolorze nadwozia....

i nie zabijajcie mnie bo mam tez pomysl na klape - ta oczywiscie zostawie, jej cial nie bede tylko jakas inna - chce zmienic ksztalt wylotow powietrza i zrobic wneke na rejestracje..........

a ksztal mniej wiecej taki:

Malec bardzo fajny.
Do felg alu na stary rozstaw śrub ma dojście Krzemowy, sam szukałem i właśnie z Krzemowym miałem dobić targu ale zmieniłem na nową zawieche.
Felgi są gdzieś pod KrakowemZapytaj sie go to Ci napewno pomoże , no chyba , że są sprzedane

Pozdrawiam

dzieki za info - bede go scigal

MAluszek Jest super tylko te kolpaki blehhhh sciagnij stare fele sa swietne...

pozdro

mam dojście do takich alu felg na stary typ...

Bardzo ladny, brakuje do szczescia tylko alu
Takie ksztalty wlotu to kwestia gustu, ja nie bede sie wypowiadal co o tym sądze bo bym obrazil wlasciciela a moze sam zmieni zdanie

Bardzo ładne auto, ja przed kupnem ela myslałem o zakupie klasyka na starych kółkach i dać je w chromie ale to już przeszłość . Może i przyszłość jak bedzie kasa Widze że coraz więcej pomysłów na klape nowych