| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ALEX126P maluszek siewierz | 2003-10-29 18:57:49 zaczelo sie od tego ze padla mi pompa i kupilem nowa i cale przewody czyli : - od zbiorniczka do pompy - od pompy do przewodow elastycznych - i przewody wlastyczne przewodow ktore wychodza do tylu auta zostawilem stare bo sie udalo odkrecic od tamtego czasu mam rose plynu chamulcowego na tych przewodach ktore ida od zbiorniczka do pompy sprawdzalem wszystko i nie mam pojecia od czego to moze sie tak dziac |
MAGNUM 125 Reda | 2003-10-29 20:29:49 a te przewody od zbiorniczka do pompy też wymieniałes? bo moze gdzieś jeden z nich jest pekniety, albo przy zbiorniczku coś jest nie tak..
a może nie masz założonch obejm zaciskowych przy zbiornczku? pamiętaj że płyn mało co ale jednak pracuje raz w tastrone raz zpowrotem.moze kiedy płyn się cofa do góry, to przy lużnym wężyku zawsze coś sie uroni na zewnątrz. narazie tylko to mi przychodzi do głowy |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-10-30 01:25:56 No ewentualnie przelewa sie prze zakrętkę i po przewodach ścieka!! Jeśli jednak nie możesz znaleźć wycieku to wszystko wyczyść dokładnie i zatalkuj. Będziesz widział gdzie masz nieszczelności!! |
ALEX126P maluszek siewierz | 2003-10-30 14:21:22 a wiec wszystko jest wymienione te przewody od zbiorniczka do pompy tez na nowe i zalozylem obejmy dziwne ale juz dwa razy mylem to dokladne i nic mi sie nie udalo zauwazyc chyba jeszce raz zrobe wymiane ale kupie nowy zbiorniczek moze pomoze |