MotoNews.pl

Potrzebna pomoc Lodz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie potrzebuje pomocy.Tydzien temu przyjechalem do Lodzi moim czerwonym bolidem i niestety dzisiaj padl mi akumulator.A z racji tego ze tylko studiuje w tym miescie nie mam zadnych narzedzi.Wiec jesli ktos posiada prostownik do akumulatora i klucz 10 i bylby taki mily podjechac pod akademik to bylbym bardzo dzwieczny i sprawil by mi mily prezent na swieta.Mieszkam w akademiku na Mazowieckiej.Z gory dzieki.

Chętnie bym koledze pomógł ale niestety, mój bolid stoi na kołkach, ale jeżeli chcesz pożyczyć prostownik to mogę jutro go przywieźć do pracy i byś sobie przyjechał po niego autobusem lini 58 na PL. Dąbrowskiego , a pracuję : Katedra Morfologii, Zakład Anatomii Prawidłowej i Klinicznej ul. Narutowicza 60 I piętro (Andrzej Trzęsiak).

Schil nie mow ja studiuje na Uniwersytecie Medycznym.

Cytat:
2003-12-15 17:23:16, pigal pisze:
Schil nie mow ja studiuje na Uniwersytecie Medycznym.

NA którym roku ????

CZekam na odpowiedz, przywieźć czy nie ??????????

Cytat:
2003-12-15 17:20:51, SCHIL pisze:
(...) mój bolid stoi na kołkach, (...)

Twój też? A co się stało?

Cytat:
2003-12-15 17:50:35, Janio pisze:
Cytat:

Maciej bardzo Cię Przepraszam, nie za bardzo lubię mówić o swoich problemach.

Cytat:
2003-12-15 17:54:40, SCHIL pisze:
Cytat:
2003-12-15 17:50:35, Janio pisze:
Cytat:

Maciej bardzo Cię Przepraszam, nie za bardzo lubię mówić o swoich problemach.

Ok.

To ja przepraszam, że zapytałem

Jestem na 4-tym roku.A prostownik wez i o ile jest mozliwosc to bede po niego jutro czyli we wtorek po 11, ok?Podaj mi jeszcze w ktorym bedziesz pokoju.

Prostownik bedzie w Środę od godziny 10.00 czekał na ciebie. (szukaj mnie na I pietrze )

dzieki schil ale po trudach i wyrzeczeniach i postawieniu calego akademika na nogi udalo mi sie znalesc prostownik.dzieki.

Ludziska z Łodzi (gdzie?) a wszyscy, równierz z poza ( za ile? ) --a chodzi o kapitalne zrobienie blach w poldku wraz z wstawieniem progów oraz polakierowaniem.
..no więc gdzie tanio i solidnie i za ile mniej więcej złociszy?

no ..panowie!!! nikt z Was blachy nie robił w poldusiu?