MotoNews.pl

Moze pomyślim o jakimś spociku w Tychach lub gdzieś?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze pomyślimy o jakimś spociku w Tychach lub gdzieś?

Co Wy na to ??

ja jestem za sluze pomoca

Ja też chcę, tylko jakiś lokal by się przydał(np. ogrzewany namiot) bo teraz zimno i leje, a jak się przekonali ludzie z Krakowa jak jest zimno mogę dostać potwornych dreszczy.

tylko skąd skołować taki namiot może w jakimś lokalu byśmy osiedli ?

LOKAL dobry pomysl grzane piwko .a potem na butach do domu

Tak...termin ...hmmm napewno weekend... tylko który i jaka godzina wam pasuje dawajcie propozycje...

ja proponuje za jakies 2-3 tygodnie zeby wiecej ludzi zebrac i mysle ze gdzies niedaleko tych albo w tychach

aha GODZINE MYSLEZE USTALIMY PUZNIEJ TAK SAMO JAK SOBOTE ALBO NIEDZIELE

A moze bielsko biala
Knajp restauracji pubow jest od groma <
Wiec mozna by bylo w tych okolicach!
Np. w nastepna niedziele kolo 18?!

Na placu Wojska Polskiego...pod DH Klimczok!

Cytat:
2003-10-27 12:01:59, satiz pisze:
A moze bielsko biala
Knajp restauracji pubow jest od groma <
Wiec mozna by bylo w tych okolicach!
Np. w nastepna niedziele kolo 18?!

Na placu Wojska Polskiego...pod DH Klimczok!

dla mnie spoczko...wiem że na trasie do bielska jest też fajny zajazd z pubem tylko nie pamiętam w którym miejscu dokładnie...może Ty go kojarzysz ??

Nie bardzo wiem o jaka knajpe Ci chodzi!
Mysle o jakims miejscu gdzie mozna bedzie ogladnac autka <
W koncu to dzieki nim sie spotykamy!

Proponuje sie spodkac pod Tesco w Bielsku, a lokal wybuerzemy na miejscu
Seba

Doskonaly plan LoRD_S!
Jetsem za!

Jak zwykle temat umiera. Proponuje godzine 16.00 pod Tesco, 2 listopada, cos wymyslimy na miejscu. Będziemy improwizować. A jak "lokale" będą pozamykane to pojedziemy sobie na TNT na chwile

Seba

Ja proponuje przyjechać do NAS ( 3 miasto ) spoty są co tydzień w piątki na pasie a jak tam NAS nie ma to jesteśmy na parkingu w Alfa Centrum - impreza otwarta!!!
Zapraszamy!!!

Pozdrawiam

Spoko Wojto...ale może innym razem

A co do reszty to koło 17.00 robi się już ciemnawo...
2 listopad to nie są zaduszki albo coś? ... bo może nie być kilku z nas z powodu wyjazdów...

chyba zaduszki ale mi odpowiada tylko cus malo zgloszen

Napiszcie WSZYSCY jakie terminy wam pasują i się dogadamy!!!

Wojto nie prowokuj mnie, jak będę miał nowy silnik to nie będziecie znali dnia ani godziny kiedy któryś z Was usłyszy w komórze "UWAGA NADCIĄGAM!". Już kilka razy takie inwazje mocy zrobiłem(tyle że w mniejszej odległości).

LoRd_S masz u mnie piwo za krótkie podsumowanie sprawy. Postanowione - godzina 16.00 pod TESCO 2 listopada. Nie wiem czym przyjadę(bez benzyny to daleko nie zaciągnę a jak na razie z finansami kupa, to nie takie proste w 21 godzin zebrać kasę na aluminiową miskę) ale będę na pewno(no chyba że zachoruję )

jak znajde tesco to wpadne