Kącik Quattra

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zabijcie mnie, ale stwierdziłem, że wszystkie moje sprawy będę wwwalał do jednego wątku to będzie mi łatwiej je potem znaleźć.

OK

1. Potrzebuję maskę przednią do 132 w stanie dobrym. PILNE!!!

Fiacior jest już prawie poskładany tylko maska... Sypie się!!! Jest totalnie zgnita...

Aha lampy przednie będą od BMW E-30.

2. Za to znam świetnego lakiernika - maluje tylko w metaliku i nie bierze więcej niż 800 od wozu (polonez lub DF, malary taniej).

Sorry za ew. megalomanię .

Świetny pomysł z tym kącikiem. Tylko nie wiem czy nasze MODERATORY przełkną taki wyskok!! Nie muszę chyba mówić czemu. Zaraz pojawi sie plaga "kącików", no chyba, że doczepisz "wszelkie prawa zastrzeżone". Ale pomysł ciekawy.

Cytat:
2003-09-30 16:00:58, Quattro pisze:
Zabijcie mnie, ale stwierdziłem, że wszystkie moje sprawy będę wwwalał do jednego wątku to będzie mi łatwiej je potem znaleźć.

OK

1. Potrzebuję maskę przednią do 132 w stanie dobrym. PILNE!!!

Fiacior jest już prawie poskładany tylko maska... Sypie się!!! Jest totalnie zgnita...

Aha lampy przednie będą od BMW E-30.

2. Za to znam świetnego lakiernika - maluje tylko w metaliku i nie bierze więcej niż 800 od wozu (polonez lub DF, malary taniej).

Sorry za ew. megalomanię .

Co do maski- chlopaki w ktrakowie maja do sprzedania cala 132 2.0 a jezeli nie pojdzie cala to bedzie na czesci. w sumie szkoda byloby auta, bo jest bardzo ladne, ale jak nie znajdziesz nic innego to moge Ci na priv podac do nich namiary. Tyle, ze w tamtej 132 jest maska od diesla, czyli garbata.

Pomysł z kącikiem całkiem całkiem...
...autko na zdjęciach w Twoim profilu Quatro robi nie lada wrażenie.

maseczka od Diesla z garbem, jest wypaśna, tylko to już nie będzie orginał

Panowie, ja wreszcie na własnym... Neostradę mam! Kosa wal namiary na tą 132 w krakowie!!!

jutro dam znać czy mam maske do 132

Panowie 132 już wrócił od lakiernika. Interesuje mnie raczej cały sprawny 132 do jazdy na codzień.

Może chcesz moją z gazem , troche jest przy niej do zrobienia , ale jeździ , tyle że za 2 dni przegląd sie kończy .. OC ma do lutego opłacone , trzeba przy niej podłubać , ale to dobre auto

czemu sie chcesz pozbyć swojego autka a ono takie ładne zostaw sobie klasyka ale w ostateczności auto nie trafi źle

A ile, Blady, chcesz za niego?

Fiacior po 3 m-cach po raz pierwszy pojechał. Tyle czasu trwało zrobienie go po wypadku. Na razie bez chromowanych listew nad kołami i srebrnych tasiemek na błotnikach, ale już na chodzie. Aha atrapa też została pomalowana na szybko, czarna atrapa na ciemnym nadwoziu wygląda kijowo...

dobra robota Quattro