Szyby w dzwiach z elegant do fl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie:bawił sie ktos w cos takiego??czy sie to poprostu da przełożyc?bo słyszałem ze sa problemy z powodu tego przetłoczenia na dzwiach w fl-u?duzo przeróbek mnie czeka zeby cos takiego zrobił?moge miec całe szyby z prowadnicami i wszystkim z dzwi z eleganta i dlatego sie pytam.
dzieki za odpowiedzi

O ile dobrze pamiętam to ten temat był już poruszany więc użyj opcji - SZUKAJ.

jak mozesz miec cale drzwi za nieduza kase to bierz, rozbierzesz oblookasz i jak trzeba bedzie to sobie przerobisz, a cel jest warty poswiecenia czasu bo pozbywasz sie tego glupiego trojkacika ktorego poprzeczka zaslania lusterko

kiedys w bisie mnie to denerwowalo, a teraz denerwoje mnei to w DeeFie i planuje wrzucic szyby z ladacznicy 2107

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2003-11-01 18:17:52 ]

ja tak mam w Bisie i co ci moge poradzic...
jak mozesz tanio kupic dzwi do el to bierz i przespawaj poprostu poszycie zewnetrzne z fla
to jest najlepszy sposob
ja natomiast sie bawilem w blacharza i robilem wszystko od zera
tzn. trzeba troche pociac dospawac trojkaciki na lusterko
i najwazniejsza sprawa nie proboj nawet otwierac szyb z eleganta podnosnikiem od fla MUSISZ MIEC PODNOSNIKI OD ELEGANTA !!!
generalnie bardzo duzo roboty ale efekt ciekawy

Rozmawiałem z facetem który tak ma .....
Twierdził ze wywalił tylko poszycie drzwi z drzwi elegentowskich
i wstawił na elegantowskie z fla.
Ponoc zajeło mu to niecały dzien.
Ale on robił z tymi otworkami na lusterko elegantowskie.
Jak ktos chce miec zwykłe to wiecej roboty ( na wiosne bede z tym kombinował !!)

Takie rozwiązanie jest bardziej kosztowne, bo trzeba póżniej takie drzwi malować. Chyba taniej, chociaż pewnie trudniej zrobić przekładkę.

dla mnie lepszym rozwiązaniem była by przekładka,mam czas,bo z wymianą poszycia musze jechac do blacharza,a kasy zero,nie wiem tylko co zrobic z tym trójkatem z eleganta na lusterko,i tak bede musiał to pospawac