MotoNews.pl

Co to znowu wyje?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Coś znowu w trucku wyje... zaczęło się nagle i głośno, więc od razu pytam ile nowy most do trucka? Podobno cholernie drogi? Da się go jakoś naprawiać?

Jeśli wymiana bedzie nieunikniona to proponuje jeszcze przed sklepem jakiś złom zachaczyć bo tam możesz dostać taki mostek dużo taniej!!

Zgadzam się bo w sklepie zawału dostaniesz jak zapytasz o cene

mimo wszystko chcialbym wiedziec ile kosztuje nowy most to ciekawos chyba zapytam w sklepie ale podobno ciezko dostać

Ja tez zapytam i porównamy ceny pólnoc - południe

nie wiem ile kosztuje caly most,ale np polosie kosztuja 590pln sztuka,w ASO na Pluzaka w Opolu za ustawienie luzu na moscie biora 400pln a za wymiane walka i talezy 1000pln(polecam szrot

U mnie w zakładach recyklingowych 140 zł - sprawny ale wyje.

No proszę może nie jest tak źle

Obawiam sie własnie ze szrotu to rozwiazanie na troche i potem znowu co nowe to nowe

Poza tym to że pan naszrocie powie że nie wyje to jeszcze nic nie znaczy możesz założyć narobić się i zdziwić bardzo

Tylko nie zrozumcie mnie źle nie wszystko kupuje w sklepie bo nie ale np. amortyzatorów, przekładni kierowniczej na zrocie nie kupiłbym

no są rzeczy które muszą być nowe...no chyba że ktoś lubi poważne ryzyko!!

W sklepie to wolę nie wiedzieć ile kosztuje taki most. Ale szacuję na około 1500PLN. Fakt faktem drzwi i most do trucka są w cenie złota

cena mostu do caro z lukasa 2500pln

Cytat:
2003-12-30 00:27:37, Alan28 pisze:

O jezu ! To ja wolę kupić 10 mostów ze złomu po 250 zł

Cytat:
2003-12-30 00:27:37, Alan28 pisze:

To był żart???

nie cena jak najbardziej real

Wychodzi na to że moje auto jest warte 3 mosty

i to z bieda