Nowy - a zlot co i jak ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jakie to koszty są związane ze zlotem , jak je uregulować , i co robić w tym kierunku i co powinienem spytać odnośnie zlotów a nie spytałem.

Aivo,
najlepiej spotkaj się z Młodym, on tyż Pabianic, to ci zrobi dokształt jak się patrzy

A najlepiej wpadnij 13.12 do Poznania bedziesz mial teorie z praktyka

po pierwsze primo: prezesem od zlotów jestem JA

po drugie primo: info pojawia się miesiąc przed zlotem, żeby każdy mógł dopasować sobie termin... przybycie na zlot jest obowiązkowe tylko i wyłącznie w sytuacjach podbramkowych (utrata pracy, zazdrosna żona, pustki w baku, podróż poślubna nie są odpowienimi usprawiedliwieniami chyba, że zatwierdzą je weteranowie LOB ) można nie przybyć.

Stałym miejscem zlotów jest Słok pod Bełchatowem, ale nieograniczamy się (wakacyjny V LOB PARTY był w Augustowie ).

Co do spotkań, nie są obowiązkowe, ale warto na nich być (czasami zachodzą na nich ważne sprawy dotyczące klubu).

pozdr.

Cytat:
czasami zachodzą na nich ważne sprawy dotyczące klubu

Jak naprzyklad prezentacja najnowszego modelu Omegi na spotkaniu ktore odbedzie sie 13.12 w Poznaniu.

Tego z kiepskim wnetrzem ?

Cytat:
2003-12-10 09:51:42, DrA pisze:
..Jak naprzyklad prezentacja najnowszego modelu Omegi na spotkaniu ktore odbedzie sie 13.12 w Poznaniu.

Nie ma to tamto - damy radę! - młotki do klepania już przygotowane.

Omega Poznań Evolution nadchodzi !!!

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

I tak trzymać Prowo !!

szlifierkę kątową brać??

no i przenosny migomat

no i przenosny migomat

Młotek z podziałką powinien wystarczyć.

Jakby co to można dodatkowo podeprzeć opakowniem po strzałce ugięcia.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec