Zlot w Bielsku - Białej dzisiaj o 16.00

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sorki za nowy temat ale poprzedni ma mało znaczący temat.

Dzisiaj na parkingu TESCO o godzinie odbędzie się malutki zlot członków F&F będzie troche ludzi więc zapraszamy wszystkich jeszcze raz. Mapka:

SEBA

[ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2003-11-02 13:55:28 ]

No i po zlocie)) Bedą zdjęcia bo dwie osoby miały cyfraka Fajowo było pogadaliśmy o maluchach, tro poszalelimy na placu itp itd Szkoda tylko że padało, no 5 osób tylko było

Ja też już wróciłem i zdążyłem nawet zdjęcia wrzucić na serwer TUTAJ
Nawet było spoko tylko szkoda że tak mało osób się pojawiło (było nas 6-ciu a nie jak pisze Abdull 5 )
Po placu trochę poszaleliśmy ale najpierw musieliśmy przegonić pewną panią, która uczyła się tam jeździć. Zrezygnowała z jazd dopiero jak Krzemowy wpadł na wstecznym na plac

Dzięki dla Rabbita że towarzyszył mi od Chrzanowa i się nie pogubił i LoRd_S'a za wskazanie nam drogi powrotnej

[ wiadomość edytowana przez: Bartez dnia 2003-11-02 22:04:21 ]

Fajni ludzie i wogóle fajowo zróbmy coś w dzień chłopy i mam nowy olej z tecko Specjal 20W/40 5L

pozdrawiam i lukam na foty

Dziękuję wszystkim obecnym za przybycie mimo trudnych warunków pogodowych, a zwłaszcza Rabbitowi i Bartezowi.
DamianS, olej kupiłeś w TESCO a nie tecko! Następny zlot postaram się zorganizować w lepszych warunkach.

O Jeeeezu, nie myślałem że ze zdjęcia z michą wyjdą tak superacko

[ wiadomość edytowana przez: krzemowy dnia 2003-11-03 12:03:13 ]

Mi też się podobało, zwłaszcze na placu . Troche pogoda była keipska, ale za to na placu się fajnie jezdzilo. Fajnie was bylo poznac chlopaki.

Pozdrawiam
SEBA

zajebioza bylo chociaz autek malo ale fajni ludzie to mi wystarczy wiecej takich spotow POZDRO DLA WSZYSTKICH ZDIECIA SUPER

Szkoda że mnie tam nie było!

a mnie z misa widzieli

No ta pani na placu była niezła)) Babka ( w sumie tak podejżewamy że to kobita była) jezdziła w kułko placu ok 20kmh na godzina przez dobe 20 min i to tylko w jedną strone))))

nawet muj jednooki maluch jej nie wygonil zato krzemowy sie postaral

chwala mu za to

Bo Krzemowy ją zahipnotyzował swoimi dwoma wstecznymi halogenami

Rabbit, od kiedy nosisz kapelusz Abartha?

Cytat:
2003-11-02 19:17:46, Abdull pisze:
Bedą zdjęcia bo dwie osoby miały cyfraka

kto jeszcze robił fotki nocne ??

od ostatniego zlotu he he nowy fason

KRZEMOWY musisz mi ja sprzedac bo sie zima zblirza

Cytat:
2003-11-04 10:59:21, DamianS pisze:
kto jeszcze robił fotki nocne ??

Ja miałem cyfraka, ale coś nie chciał działać, a jak wróciłem do domu było ok. Pewnie aparat wystraszył się tej baki na placu