1.jak wyjac tuleje z wachacza?-2.kupie tyl. amory do bisa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam dwa pytania

1.jak wyjac zapieczone tuleje gumowe z wachacza?

2.bardzo pilnie potrzebuje jakis amorow do bisa(tylnich)
stan obojetny, do przejezdzenia zimy, lub jesli ktos mam jakas ciekawa oferte tych bisowskich amorow. albo co mozna zamiast tego wlozyc?????

pozdrawiam i z gory dziekiu za odpowiedzi

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2003-11-13 20:37:28 ]
[ powód edycji: temat nadaje się na Hyde Park jak cholera... ]

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2003-11-13 20:38:18 ]

Cytat:
2003-11-13 20:34:52, dejta pisze:

2.bardzo pilnie potrzebuje jakis amorow do bisa(tylnich)
stan obojetny, do przejezdzenia zimy, lub jesli ktos mam jakas ciekawa oferte tych bisowskich amorow. albo co mozna zamiast tego wlozyc?????

chyba nie ma innej alternatywy W lecie planuje zmienic dwa wachacze na te zwykle od 126p, wtedy nie ma problemu z kupnem dobrych(twardych) amorow... Mozna podobno tez same mocowania amorow na wachaczach przespawac, ale nie wiem jak z wytrzymaloscia czegos takiego

1.jak wyjac zapieczone tuleje gumowe z wachacza?

a wiec musisz je najpierw potraktowac palnikem zeby wypadl srodek (guma z wew tuleja). zostanie teraz zapieczona tuleja zewn ktora musisz najlepiej naciac (uwazaj zebys nie pocial wahacza) no i potem zostaje juz tylko wybic ta nacieta tuleje albo jeszcze lepiej jak masz prase to ja (tuleje) mozesz wycisnac...jest przy tym troche roboty ale innego sposobu nie znam...

Cytat:
chyba nie ma innej alternatywy W lecie planuje zmienic dwa wachacze na te zwykle od 126p, wtedy nie ma problemu z kupnem dobrych(twardych) amorow... Mozna podobno tez same mocowania amorow na wachaczach przespawac, ale nie wiem jak z wytrzymaloscia czegos takiego

a nie masz czegos tam na zbyciu? jakis zajechanych amorow?

czemu zmieniasz na maluchowskie? bisowskie sa lepsze tylko gorzej z amorami i ich cena

Cytat:
2003-11-13 22:15:20, dejta pisze:
a nie masz czegos tam na zbyciu? jakis zajechanych amorow?

czemu zmieniasz na maluchowskie? bisowskie sa lepsze tylko gorzej z amorami i ich cena

mam zajechane- aktualnie w samochodzie zmieniam wachacze, bo chce jakies porzadne amory sobie wsadzic, a oryginalne bisa nie wiem glaczego sa lepsze - roznia sie tylko mocowaniem na amora, poza tym to to samo Ale to dopiero na lato. Na forum 126 - iq.pl byl ostatnio watek o bisie na czesci, moze amory zostaly ?? Jesli chcesz, to moge jeszcze zapytac na jednym szrocie w kraq, moze beda mieli

bardzo bylbym ci wdzieczny gdybys costam popytal, jesli sie nie uda to pewnie kupie krosno sport do bisa tylko jeden amor kosztuje ok 100 zl
a czemu lepsze? chodzi mi tutaj o mocowanie, znam przpadki ze maluchowskie poprostu wyrywalo
pozdrawiam