O fiacie 132

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Skoro jest corner o Polonezie to proponuję abyśmy zaczęli wypowiadać się o 132-kach.

Jednym słowem, co o nich sądzicie.

Aha, proszę w tym poście nie chwalić mojej .

Jak patrze na takie 132 to zdecydowanie udziela mi się ten klimacik lat 70-tych i 80-tych Czasem żałuje, że urodziłem się tak późno i że znam to tylko z filmów takich jak 'Zmiennicy' 132 jest po prostu ładnym autem, silnik 2.0 to klasyk, który trafiał w różnych odmianach pod różne maski i w ogóle auto jest zajebiste.

a ja powiem tak 132 pierwszy raz w zyciu widziałem jak owtarłem Twój profil!! Tak czy inaczej autko jest czadowe ma fajna sylwetke!! no i 2.0 pod maską to też wielki + !!

Kiedys chcialem kupic widzialem w komisie od pierwszego wlasciciela Wygladalo jak nowe ale było dogie nie bylo mnie stac na to cudo. Nigdy nie jechalem takim autem ale podobal mi sie zwlaszcza Mirafiori, ktory byl chyba usportowiony zrywny, duży, a takie auta lubię

Pewnie nie uwierzycie ale ten silnik przestał mi wystarczać....

Quattro fajne to twoje 132

a co do 132 poprstu super furka ale i tak 131 go przebija

nie zgodze się z tobą cichy 132 jest większa i bardziej luksusowa!!!

tyle, że cięższa .

Jakbys sie pozbywal silnika to daj znac

Niegrożący przypadeczek .

Quattro i to wlasnie przemawia na jej niekorzysc

apropos Cichy skoro już tu jesteś chciałem Ci powiedzieć że bardzo mi się podoba Twój Poldolot, kupe serca w niego włożyłeś!! Właśnie takich ludzi cenie!!!! Ale zauważyłem że niektórym wogóle to nie podeszło, bo pojawiły się fotki autka na WT. Ale ja jestem z Tobą, więcej takich ludzi a świat będzie lepszy
Gorąco pozdrawiam!

siemka dzieki za opcene ale mam jedno pytsnko co to jest -WT ??

WT to Wiejski Tuning http://www.wiejski.tuning.prv.pl
Ale niedługo każdy kto cokolwiek zmieni w samochodzie tam trafi zaglądam tam czasami aby pogladac fajne samochody

Dla mnie generalnie porównywanie 131 i 132 to jak porównywanie BMW 3 i 5. Niby można, ale po co? 131 jeździły w rajdach zaś 132-kami poruszali się dyplomaci... 132 to był wówczas segment D, 131 to segment C...

Swoją drogą Cichy to chwaliłeś mi się swego czasu przez email, że będę jedną z pierwszych osób które poznają cacko, które tuningujesz... Jakoś się nie doczekałem... Teraz jak przeglądałem stare emaile to rzucił mi się w oczy twój adres i ksywka...

Quattro sory za brak emaila z mojej stirony ale jakos tak wyszlo jezlei cie interesuje to moge ci przeslac naprawde wiele ciekawych zdjec jak on powstawal bo mam tego multum a zaniedlugo bede mial zdejcia z remontu i wkladanie jakaiegos konkretnego silniczka
pozdro
Cichy

a co do strony wiejskiego tunigu - no cuz jednak moj polonezik sie do nich zaliczyl ale nie zgodze sie z tym co jest napisane o skrecaniu tym normlanie skrecam i nic nie trze

No ale przynajmniej dowiedziałeś się, że bez klamek jak masz to wariat jesteś K...a pełno wariatów w około Strach na drogę wyjechać

Interesuje, interesuje... Dzięki temu zbieram doświadczenia... Na ogół .

Cytat:
2003-11-04 14:14:01, Cichy_polonez pisze:
Quattro sory za brak emaila z mojej stirony ale jakos tak wyszlo jezlei cie interesuje to moge ci przeslac naprawde wiele ciekawych zdjec jak on powstawal bo mam tego multum a zaniedlugo bede mial zdejcia z remontu i wkladanie jakaiegos konkretnego silniczka
pozdro
Cichy

a co do strony wiejskiego tunigu - no cuz jednak moj polonezik sie do nich zaliczyl ale nie zgodze sie z tym co jest napisane o skrecaniu tym normlanie skrecam i nic nie trze

Tam zaliczają się wszystkie autka których fani są poprostu zazdrośni!! Fakt są niektóre takie że nic tylko boki zrywać, ale większiść jest naprawde bardzo ładna!!

to fakt - frajerów wszedzie pełno!!

co do klamek a raczej ich braku-ehhh marzenie wilu ludzi
swoją drogą chcialbym go kiedyś zobaczyć na żywca i mam nadzieje ze na którymś z kolejnych zlotów bede miał taką okazje!!

sc00by narazie moge ci zapoporonowac wpasc do gliwic to ci go pokaze hehe ale nie ma czego oglodac a napewno siestykniemy kiedys wkoncu ruda niedaleko