Co zrobić ze spręzynami na zime/ 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Mam pytanko, co zrobić z tylnym zawiasem na zime?? mam sprężyny, jak je załeoże to z tyłu mam koła /. Wydaje mi sie ze na zime powinny bc kąty neutralne i miękkie spręzyny? dobrze mi się wydaje?? Wie ktos jaka powinna być wysokość nie hartowanej sprężyny aby koła były l l ? A może macie jakieś inne idee??

na zime jesli masz seryjne amortyzatory to spoko mozesz jezdzic Ale jak chcesz to przytnij seryjne ok pol zwoja i bedzie wporzadku, to chyba tyle. Ja osobiscie nie mam zamiaru zmieniac choc mam o wiele twardsze niz seria i dotego twarde amory.

Pulpit - jakie masz te sprężyny??
ja na zimę planuje założyć seryjne obcięte o zwój

JA mam od Żuka i nie zamierzam nic na zime zmieniać... no tylko zimówki załozyłem. Zresztą o co wogóle coś zmieniać?

ja mam obciete i nic nie zamierzam zmieniac jesli nie masz utwardzanych amorow to ja bym nic nie robil jak widzialem twoje autko to nie masz totalnej glebywiec nie masz sie czym martwic takie jest moje zdanie pozdro

Ja mam je od goscia co sie zajmuje sprezynami i amorami i sa to sprezyny od warszawy Sa twArde ale o to mi chodzilo. Amorki sam robilem z seryjnych KROSNO a na przod zalozylem tylnie seryjne i sie dobrze trzyma . Nie testowalem na zimie ale mysle ze nie bedzie problemu