| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2003-10-30 23:11:25 dzisiaj tyl mojej lantry mial chrzest bojowy!! jak zawsze okolo godz 17 ruszyleem do mojej ukochanej! wyjechalem z osiedla, przejechalem 20m i stanalem na pierwszych swiatlach, potem wydarzenia potoczyly sie blyskawicznie!! huk i gamon wbity w moj kufer! ale nie jest zle, gosciu od lawety powiedzial ze ta lantra to chyba czolg |
paq Accent Sportive Sosnowiec | 2003-10-30 23:15:43 Szkoda autka. Dobrze ze szkoda mala (mam nadzieje) i ciesze sie ze nic ci sie nie stalo |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2003-10-30 23:28:15 no ja tez mam nadzieje ze mala, normalnie to nic nie widac, oprocz tych przetarc, ale nie wiem co pod spodem!koles trafil swoimi swiatlami w moj zderzak, jezeli nic sie nie przesunelo i dol bedzie w porzadku to jeszcze na tym zarobie, ale jak cos bedzie nie tak to oddaje do normalnego servisu, wkoncu nie ja za to place, koles w sumie mocno walnal, bo az popielniczka wypadla i wszystkie drobne z niej wylecialy na fotele i podloge..
|
paq Accent Sportive Sosnowiec | 2003-10-30 23:44:35 Hehe no to rozrzutna z ciebie bestia Rzucasz kasa na lewo i prawo Zartowalem taki moj wisielczy czasem humor Naprawde wspolczuje stluczki. |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2003-10-30 23:58:03 martwie sie tylko jedna rzecza! |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2003-10-31 00:33:58 przykra sprawa a co wytrzymałości Lantry to ją potwierdzam: prawie równo rok temu miałem identyczną sytuację. Na światłach w Siewierzu koleś przedemną w ostatniej chwili hamował (Fita 125p) ja po hamplach i dzięki ABSowi wyhamowałem ale Sierra za mną nie i się wbiła pode mnie i pchnęła mnie na tego Fiata (działo się to przy minimalnej prędkości). Fiat miał hak!! Efekt: 1) Maska złama w pół; 2) Lampa prawa zbita; 3) chłodnica rozbita; 4) chłodnica od klimatyzacji rozbita (nie wiedziałem do tej pory że taka jest 5) zderzak popękany; 6) tylny zderzak porysowany od spodu Wycena szkód..... 10K!!!!!!! Z Sierry przodu nic nie zostało, a podkreślam że prędkość była minimalna. Jak się później okazało w serwisie w hultajach pod skorupką zderzaka jest montowona potężna stalowa szyna!!!! Życzę twojej Lantrze szybkiego powrotu do zdrowia |
Oddi HF MEMBER białaska warszawa - bemowo | 2003-10-31 08:46:53 powodzenia w naprawie Lantry i mam nadzieje że nic sie nie stało poważniejszego - bo szkoda by jej było !!
|
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2003-10-31 10:32:24 speedmaster : a miales cos uszkodzego pod zderzakiem, bo tylko tak jak Ty mam porysowania, nawet sie nie mam wgniecienia!! |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2003-10-31 12:16:06 no to juz w polowie wiem co jest, umowilem sie z hultajem na poniedzialek, ale na dzien dzisiejszy powiedzieli mi ze belka jest polamana, szpara miedzy zderzakiem a swiatlem, i cos co mnie troche nie pokoi, powiedzial mi koles ze sila uderzenia poszla troche dalej i przed slupkami bocznymi, idac od tylu samochodu do przodu widac jakies takie dziwne faldki, w poniedzialek zdejma zderzak i beda dalej ogladac.. fakt ze byli troche zdzwini ze zderzak wytrzymal itd. |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2003-10-31 12:25:31 z tyłu oprócz prysowanego zderzaka tylko ryśnięta jeszcze była końcówka rury wydechowej (ale nie kazałem jej ruszać bo na wiosnę Mugena chcę założyć), a z przodu to już nie pamiętam jak tam było ale przód dość mocno potłuczony |
cehol HF MEMBER hyundai pony gsi piekary śląskie | 2003-10-31 22:57:16 ja sprowadziłem moje cacko z Niemiec i po miesiącu szaleństw jedna głupia pizd. wymusiła mi pierwszeństwo maluchem |
Oddi HF MEMBER białaska warszawa - bemowo | 2003-11-01 12:36:35 nie ma to jak POLSKI WYRÓB !! |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2003-11-01 23:17:31 a gdzie dokladnie mnie widziales? pulawska jezdze codziennie do mojej Kobiety Pozdrawiam |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2003-11-02 01:56:51 wy to macie fajnie ode mnie z miasta (w sumie nie jest chyba takie małe) to nikogo w klubie nie ma trzeba przywrócić do życia temat loga klubowego itp. rzeczy |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2003-11-02 09:57:51
dobre juz z rana sobie poprawilem humor |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2003-11-02 16:50:38 u mnie są hultaje i parę nawet ładnych okazów ale nikt do klubu nie należy |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2003-11-02 20:07:19 krotkie ciemnie nazelowane wlosy to ja pozdrawiam |
Ciapong HF MEMBER CALIBRA C20XE Warszawa | 2003-11-02 21:56:11 Nie musze pytac |