MotoNews.pl
3 Pojedyncza wycierka na sztorc (109128/27) - PT

Pojedyncza wycierka na sztorc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie..... jak ktos ma to potrzebowal bym schematu albo rady jak to zrobic.... za wszelka pomoc dziekuje.......... pozdr

Cytat:
2005-08-08 23:04:37, maly_fiat pisze:
tak jak w temacie..... jak ktos ma to potrzebowal bym schematu albo rady jak to zrobic.... za wszelka pomoc dziekuje.......... pozdr

Raczej nie zajmujemy się tutaj madafaka tjuningiem...

edit: troche osłodziłem posta

[ wiadomość edytowana przez: LifeGuard dnia 2005-08-08 23:58:13 ]

troche za ostro poleciałem

po:
1) tu maluchowców nie znajdziesz polecam (F&f)
2) po co Tobie taka wycieraczka która nie zbiera syfu z całej szyby i ogranicza widoczność kierowcy... (moda?!)

ja prosilem o pomoc........... bo na ff nie bylo.......... a do poldolotoof to chyba sie tak samo robi ja i do kaszli co nie??????? czy mnie sie tylko zdaje.......????????? ja tylko prosilem o jakas pomoc a tak od razu z wrzutami..........noo dzieki......... luz mnie tesh ponislo
sorka...... ale na ff naprawde nic nie znalazlem..... a kumpoel mnie odeslal tu........

[ wiadomość edytowana przez: maly_fiat dnia 2005-08-08 23:17:19 ]

[ wiadomość edytowana przez: maly_fiat dnia 2005-08-08 23:18:38 ]

a ja koledze gratuluję fajnej nazwy bolidu

Cytat:
2005-08-08 23:17:53, cwaniak pisze:
a ja koledze gratuluję fajnej nazwy bolidu

a ktoremu koledze.......... :> jesli mogem spytac........ :>

Cytat:
2005-08-08 23:20:00, maly_fiat pisze:
a ktoremu koledze.......... :> jesli mogem spytac........ :>

tiaaaaaa, Tobie kolego, Tobie. (K-shell - o to chodzi, przecież napisał wyraźnie "bolidu" DF to nie bolid tylko limuzyna).

Kup sobie Mercedes. Będziesz miał jedną wycieraczkę. Jak się postarasz i wyłączysz zapłon w odpowiednim momencie to zostanie na środku

Cytat:
2005-08-08 23:15:22, maly_fiat pisze:
ja prosilem o pomoc........... bo na ff nie bylo.......... a do poldolotoof to chyba sie tak samo robi ja i do kaszli co nie??????? czy mnie sie tylko zdaje.......????????? ja tylko prosilem o jakas pomoc a tak od razu z wrzutami..........noo dzieki......... luz mnie tesh ponislo sorka...... ale na ff naprawde nic nie znalazlem..... a kumpoel mnie odeslal tu........ [ wiadomość edytowana przez: maly_fiat dnia 2005-08-08 23:17:19 ] [ wiadomość edytowana przez: maly_fiat dnia 2005-08-08 23:18:38 ]

No według mnie rzeczywiście trochę za ostro kolega Lifequard pojechał. Ale tu raczej w większosci choć są wyjątki ludzie nie zajmują sie tunningiem, przynajmniej nie takim, wiec po prostu trudno Ci będzie uzyskać potrzebne informacje, spytaj może Sera, on miał tak o ile pamiętam w swoim Polonezie.
Mnie się tam wydaje, ze maluch to jednak nie Polonez i nie musi być tak samo, kąt pochylenia szyby w maluchu jest inny i ta jedna wycieraczka moze nie spełniac swojego zadania, pomijajac, ze niebiescy mogą mieć wątpliwości.

ale w poldkach tesh trzeba wiercic w podszybiu do wycierka nie jest idealnie na srodku........>KONRAD gdybym mial kase to bym sie wozil LAMBORGHINI albo McLAREN'em a nie kashlem ale nie mam wiec pozostaje mnie maluszek....... a tak by the way df to tesh samochod tak jak 126...(limuzyna hihi....) < NABAUAD dzieki za rade nie omieszkam skorzystac z pomocy Sera.... a co do niebieskich to nie powinni miec jakichs ale..... tak mnie sie zdaje..... noo w kazd ym badz razie dzieki pozdro

[ wiadomość edytowana przez: maly_fiat dnia 2005-08-08 23:53:00 ]

Cytat:
2005-08-08 23:40:57, Nabauab pisze:
No według mnie rzeczywiście trochę za ostro kolega Lifequard pojechał. Ale tu raczej w większosci choć są wyjątki ludzie nie zajmują sie tunningiem, przynajmniej nie takim, wiec po prostu trudno Ci będzie uzyskać potrzebne informacje, spytaj może Sera, on miał tak o ile pamiętam w swoim Polonezie. Mnie się tam wydaje, ze maluch to jednak nie Polonez i nie musi być tak samo, kąt pochylenia szyby w maluchu jest inny i ta jedna wycieraczka moze nie spełniac swojego zadania, pomijajac, ze niebiescy mogą mieć wątpliwości.

spoko spoko widziałem malczary ze "sztorcem" na szybie... wszystko do zrobienia

Cytat:
2005-08-08 23:51:31, maly_fiat pisze:
[cut]

Nabauab a nie NABAUAD tak jak napisałeś.
Nie śmiej się, DF to limuzyna.
Co do kontroli Policji... będziesz znał wszystkie patrole drogówki, prewencji, dzielnicowego itd, itp do czasu aż nie powrócisz do NORMALNYCH wycieraczek DLA LUDZI.

Mimo wszystko powodzenia.

Cytat:
2005-08-08 23:51:31, maly_fiat pisze:
ale w poldkach tesh trzeba wiercic w podszybiu do wycierka nie jest idealnie na srodku........>KONRAD gdybym mial kase to bym sie wozil LAMBORGHINI albo McLAREN'em a nie kashlem ale nie mam wiec pozostaje mnie maluszek....... a tak by the way df to tesh samochod tak jak 126...(limuzyna hihi....) < NABAUAD dzieki za rade nie omieszkam skorzystac z pomocy Sera.... a co do niebieskich to nie powinni miec jakichs ale..... tak mnie sie zdaje..... noo w kazd ym badz razie dzieki pozdro [ wiadomość edytowana przez: maly_fiat dnia 2005-08-08 23:53:00 ]

będą mieli bo kierowca ma przesłonięte pole widzenia i jak będziesz miał szczęście skończy się mandatem albo łapówą za niezabieranie dowodu rejestracyjnego...

Napisz priv do Łukaszc z F&F. On tak miał zrobione w malanie, ale na szczęście już wróciły normalne wycieraczki.
Może zastanów się jeszcze raz, bo to jest wieśniaczenie auta straszne.
Pamiętaj, że jedna wycieraczka na sztorc jest używana w autach torowych, które osiągają niesamowite prędkości, a w malanie, to taka wycieraczka może wzbudzić tylko śmiech, bo nic nie daje, malan to takie auto torowe, że jaaaa nie mogę, a poza tym już wyszło to z mody.
Pozdrawiam

jedna wycieraczka tez mi sie niepodoba! znaczy jedna jak jedna! jedna to jeszce moze być! ale nie na sztorc! najwyzej tak jak w uno czy mercedesie!

a gdy zacznie padac deszcz..... sztorc odgrywa piekna role