Kto robi spoilery ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie zapytanie czy ktoś orientuje sie gdzie jest jakas firma czy coś która zajmuje sie wykonywaniem spoilerów z laminatów generalnie chodzi o to aby sie do nich udać, pokazać pare zdjęć, dać przedni zderzak zapłacić niedrogo i za parę dni mieć wspaniały spoiler z wielkim wlotem pośrodku, dziurami na halogeny i super niskim "spychaczem".

Cytat:
2003-11-05 21:56:37, Analyzer pisze:
Mam takie zapytanie czy ktoś orientuje sie gdzie jest jakas firma czy coś która zajmuje sie wykonywaniem spoilerów z laminatów generalnie chodzi o to aby sie do nich udać, pokazać pare zdjęć, dać przedni zderzak zapłacić niedrogo i za parę dni mieć wspaniały spoiler z wielkim wlotem pośrodku, dziurami na halogeny i super niskim "spychaczem".

Prosze Cie bardzo : Tu Daleko nie musisz jechać.

Ale zamilkło wszystko... pewnie siedzicie juz z ołówkami w dłoniach i krećlicie nowe pługi śnieżne dla swoich bolidów, a zima juz tuż, tuż... My nie drogowcy - nie dajmy sie zaskoczyć

Jest jeszcze firma na ul Modlińskiej w Jabłonnej, za instytutem Lecha Wałęsy (jadąc od Wa-wy) na przeciwko szrotu. Przynajmniej 3 lata temu tam była.

Jadąc od Warszawy jest toto po prawej stronie?

tak

Cytat:
2003-11-05 22:06:01, Ramzes_II pisze:
Prosze Cie bardzo : Tu Daleko nie musisz jechać.

Ale w 3mieście robią taniej (o wiele taniej)

O ja pier...... o to własnie mi chodziło !!!! kiedyś widziałem na necie tą firmę do której adres podał Ramzes_II ale nie mogłem sobie przypomnieć. Ramzes_II składam pokłony, hołd i wyrazy szacunku. Jojo i Grzech gdzie konkretnie na modlińskiej bo tak się składa że mieszkam w okolicy. Na przeciwko szrotu?? którego? tego na zakręcie, podalibyście jakiś konkretniejszy namiar GPS , ogólnie big thx

jadąc od Warszawy w Jabłonnej za zakrętem (ten z przejszczeiem dla pieszych) jak rozpoczynają się dwa pasy, są takie stare kamienice. po prawej stronie. I w którymś domu jest ten sklep a w podórku jest wytwórnia.

[ wiadomość edytowana przez: Jojo dnia 2003-11-06 20:41:09 ]

a to juz wiem kto by pomyślał że tam jest sklep, dzięki