MotoNews.pl

Youngtimerparty Poznań 24.03.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto z tego forum wybiera sie 24-ego do Poznania na tor??
Wiem, ze jedzie Rogaty i Poldrive.
Kto jeszcze??

chodzi o to organizowane przez classicauto? Jesli tak to ja.

Pytałem w temacie "Motoryzacyjne życie WLKP" czy ktoś się wybiera w marcu na którąś z imprez do Poznania, ale nie było odzewu.

Ja będę, jak czas pozwoli, z aparatem w celu uwiecznienia tejże imprezy.
Zapraszam do Poznania. Miło było by jakieś klasyczne Fiaty zobaczyć

Jade ja, Adrian, z tego co wiem tez Rogacek. Moznaby zrobic jakis furious zlot

Pewnie będzie kilku zastaviaczy w tym i ja

No Kosa dokładnie, dlatego pytam kto jeszcze jedzie. Ponoć Maddog tez będzie. Także grille, krzesełka turystyczne i zrobimy sobie małe obozowisko

Chłopaki z Krakowa i ze Ślaska ruszacie swoje pupska do wlkp ??

Moze tez wpadne jakies szczegoły prosze

Jesion - nie bij, przyjade z kolega bmw Fiat nie ma amorow wiec na torze nie mam czego nim szukac Pozatym 1600ohv tez nie daje rady.

kosa beemką??? nie mów że jeszcze dres adidasa założysz??

[ wiadomość edytowana przez: rogacek dnia 2007-03-11 21:27:36 ]

Cytat:
2007-03-11 21:27:19, rogacek pisze:
kosa beemką??? nie mów że jeszcze dres adidasa założysz?? [ wiadomość edytowana przez: rogacek dnia 2007-03-11 21:27:36 ]

oj marudzisz. Na co dzien jezdze fiatem (albo robie fiata, to juz zalezy od stopnia sprawnosci w/w pojazdu A na taka beeme dupy nie leca (bo i ktora poleci na 25-cio letniego rekina 318 z gazem

Ja jadę na bank. Umowiony jestem z rogatym na start na stacji shella na ul. Żmigrodzkiej we Wrocławiu o godz 6 rano. Zapraszam wrocławiaków do dołączenia do nas

Jak furę uruchomię do tego czasu, to też zamierzam się pojawić, ale wszystko się jeszcze okaże.

Jako że mój blacharz na dwa miesiące udał się do Irlandii na dwa miesiące to remont mojej 128 trochę się przesunie w czasie więc całkiem możliwe że też pojadę.

Będe, będe

Ja też wpadne poobserwować

Cytat:
2007-03-12 17:23:37, Phobos pisze:
Jak furę uruchomię do tego czasu, to też zamierzam się pojawić, ale wszystko się jeszcze okaże.

Uruchamiaj, uruchamiaj i przyjeżdzaj to nie bede samotną zośka Jak to sie stało ze jeszcze nie zawitałes na nasze forum http://www.forum-zastava.yoyo.pl i nie byłeś na żadnym zlocie zastavovym?

Najprawdopodobniej tez bede, tylko nie wiem czym :d seicento?

Cytat:
2007-03-12 20:48:33, margines pisze:
remont mojej 128 trochę się przesunie w czasie więc całkiem możliwe że też pojadę.

A dasz sie przejechać?

Cytat:
2007-03-11 21:21:45, kosa131 pisze:
Jesion - nie bij, przyjade z kolega bmw Fiat nie ma amorow wiec na torze nie mam czego nim szukac Pozatym 1600ohv tez nie daje rady.

Gdyby to byla nieco pozniejsza data to moglbys jechac pikusiem
BTW GG nie bangla, jestem zblokowany przez panow z IT , nie wiem jak sie bedziemy kontakcic. Moze najlepiej przez SKYPE jesli mozesz oczywiscie. Moj NICK : borysirl

[ wiadomość edytowana przez: borysirl dnia 2007-03-13 12:48:31 ]

Cytat:
2007-03-13 10:08:24, MCQUEEN pisze:
Najprawdopodobniej tez bede, tylko nie wiem czym :d seicento? A dasz sie przejechać?

Nooooooooooo, ja tesz bym ciał..... Jak byś sie zdecydował to na shellu na zmigrodzkiej o 6 rano

Cytat:
2007-03-13 10:08:24, MCQUEEN pisze:
Najprawdopodobniej tez bede, tylko nie wiem czym :d seicento? A dasz sie przejechać?

Dam, dam W końcu to Twoja była