MotoNews.pl

Zapomniany fiat 125-włoch

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
aż szkoda..
więcej znajdziecie na mojej stronie ,a tu bezpośredni link:
http://www.3miastofiat.friko.pl/stare.html

Szkoda kwiatka ale cóż nie wszystkie samochody mają mądrych właścicieli a tak właściwie to gdzie taka skarbnica starych autek sie znajduje ???

zrobiłemsobie wycieczke po włoskich złomowiskach
oczywiście za pomocą netu
zapraszam do obejrzenia reszty fotek które zamieściłem na swojej stronie. link jest pod tym zdjęciem

eh takie rarytaski i tak sie marnuja.... szkoda ze w polsce nie ma takich fajnych szrotow

Chetnie bym spedził troche czasu na takim szrocie, widziałem na tych fotkach autka na ładnych felach .... ehhhh

No nie wyrobie - jedna z pierwszych 911 jak sądze . Gdyby nie koszty transportu i bariery prawne to ściągnął bym sobie wszystkie te oldtimery i miałbym robote do końca życia...

nie wiem gdzie przy fiacie 128 widzisz przod wloskiego 125. Pozatym mam dziwne wrazenie, ze widzialem te zdjecia przegladajac linki strony graty.art.pl .

To zolte plastikowe auto to nie Fiat Matra Tylko Matra-Simca-Bagera. W sumie dosc ciekawy francuski samochodzik z silnikiem umiesczinym poprzecznie na osi tylnej.

Cytat:
2003-11-09 02:42:30, Race_D pisze:
No nie wyrobie - jedna z pierwszych 911 jak sądze . Gdyby nie koszty transportu i bariery prawne to ściągnął bym sobie wszystkie te oldtimery i miałbym robote do końca życia...

Obawiem sie ze powinenes juz zbierac kase bo po wejsciu PL do UE mozesz sobie sprowadzic wszysko na co cie bedzie stac bo ta norma co teraz obowiazuje (czystosc spalin Euro2..cy coś) nie jest do utrzymana przez Polskie prawo po wejsciu do unii...

..ile ja bym dał za detale z tego "złoma"...strzałki, atrape...uffff

Cytat:
Teraz wiem gdzie kończą skutery MOPSÓW(taki klub a raczej gang huliganów jeźdzący tylko na takich starych skuterach(z siedzibą w Londynie).

a nie moDsów?
bo mopsy to chyba pieski

no nie wiem, kiedyś widziałem film czy reportaż i mówili o nich mopsy.. ale ... może..
a co do linków ze strony graty.pl to dzięki za info !! ja na tej stronie byem tylko raz kiedy szukałem informacji o renault dauphine(może MOŻE... bede go miał razem z kolegą) a jeśłi jest tam ta strona w linkach to trudno. ja czasami robię sobie takie 'głębokie zapuszczenie' w net i skaczę od linka do linka i naprawde nie wiem jaka to była strona. przecież nie zgrałem całej i nie podpisałem się ze to ja ją zrobiłem a fotki umieściłem po prostu z nostalgi do tych autek i to już jakiś czas temu..teraz je znalazłem na hd ..
ty nie masz żadnych fotek pościąganych z innych stron?