Panda 4x4???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ma ktos jakieś dane lub zdjęci takiej wersji Pandy?? Jaki ona miała nped?? To było stałe na 4 koła czy jakoś dołączane?? A jakie było ułożenie silnika wzdłuż czy w poprzek?? itp. Jak jakieś zdjecia to proszę na krynio111@wp.pl[addsig]

Nie wiem czemu ale zawsze jak czytam posty tego typu to pierwsza myśl to zastanawiam sie jak autor ma zamiar wpakować taki (silnik, napęd, nie ważne co) do malucha

Pozdrawiam

A kto Ci powiedział że ja mam zamiar to włozyć do malucha?? Poprostu szukam nowej rajdooffki.

Nie chodzi konkretnie o Twoje pytanie. Ale śjakoś tak mam, że jak czytam podobne posty to mam tylko jedno skojarzenie , nic na to nie poradze

Wiem ze była .
I wiem również że ktoś chciał to wpakować do malucha ....
ALe wyszło coś ze skrzynią.
A auto było rewelacyjne wujek w austrii jeździł tym wtedy gdy u nas nie wiedziel ico to za auto.
Ponoć jedynym mankamentem był oto że paliła 1,5 l wiecej niz zwykła panda. A napęd chyba był dołączanym..

Strongi juz mam dla Ciebie maly artykulik. tylko cos mi poczta szwankuje. Nie chce sie laczyc. Ale obiecuje ze podesle Ci to.
Pozdro

Silnik poprzeczny naped dołanczany bez miedzyosiowego mechanizmy różnicowega - fajna zabawka ale szczególnie w teren jak by to troszke podwyższyć

Dzieki i czekam na więcej. Ale napęd dołączany ręcznie czy sam się załącza???

Dołanczany ręcznie za pomoca takiej małej wajchy którą wyciagasz do gory jakies 5cm