Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-11-09 20:22:45 no zapewne powinien byc jakis kurek a jak nie ma kurka to proponuje odkrecic weza przy chlodnicy dolnego i tez bedzie chyba good. kranik powinien byc gdzies przy chlodnicy! pozdro |
![]() Rutkus F&F Sympatyk Sierra Śrem | 2003-11-09 20:49:36
![]() |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-11-09 21:06:27 O fak, ja chyba też bym musiał niedługo zmienić wodę na jakiś antifreez. Tylko najpierw czeka mnie podłączenie (szczelnie) wszystkich węży do nagfrzewnicy i parownika. Teraz mam na krótko wylot z wlotem połączony - ale jak sie szybko nagrzewa! ![]() Skoro masz pękniętą głowice to odpal go, jak troche pochodzi to woda sama wyleci ![]() A poważnie to tak jak napisano powyżej - zdejmij najniżej położony wąż. Możesz jeszcze ewentualnie podnieść samochód z odpowiedniej strony żeby z bloku jak najwięcej zeciało ale może jego konstrukcja wcale tego nie wymaga ![]() My się tu na Volvo zbytnio nie znamy, powinieneś poszukać forum związanego z tą marką lub jakiegoś ogólnego technicznego ![]() Powodzenia! |