MotoNews.pl
10 Jakieś pomysły na inny wydecz i gdzie kupić pilnie!!! (40496/12) - PT

Jakieś pomysły na inny wydecz i gdzie kupić pilnie!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
właśnie wczoraj usłyszałem coś co dawno nie słyszałem ,moja samarka sama się tuninguje? tak dziś dała więcej decybeli jak dobrze pujdzie to tłumniki wytrzymają max 2-3 dni dajcie pomysły gdzie mogę kupić coś co pozwoli swobodniej przepływać spalinom ale z zachowaniem decybeli Dziś kupiłem gazete tunig ale są bajery jeju ale nic nieznalazłem jak narazie do mojej samarki dzięki za podpowiedzi

Ja napiszę tak jeśli chcesz nadać lekkie brzmienie to kup sobie sportowy wydech końcowy tzw. uniwersalny a jeśli chcesz zmienić cały wydech i umożliwić swobodny wylot spalin będziesz musiał udać się do fachowca na "wymianę" całego wydechu....

Moja porada-www.allegro.pl

niestety na alegro nic niemogłem takiego znaleść a fachowców niestety tujtj niema prawdziwych są tylko naciągacze

Moim zdaniem po prostu pojedz, do firmy, ktora zajmuje sie wydechami, albo pojedz do jakiegos znajomego warsztatu i popros o rade!!

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-02-26 01:03:25 ]

Witam
wiekszosc porządnych firm ma katalogi różnych firm, Bosali, Walkerów, etc, i sportowych, pojedź, pogadaj, skalkuluj, spróbuj popytac o jakies konkrety, samemu trudno dotrzec do wielu tematów, może będa mieli jakies dowiadczenie w sportowych wydechach do Ładnej

tak dla zasady powiem że zawracam wam głowe ponieważ niemam niestety czasu by szukać jakich kolwiek firm niestety ,czas mam dopiero wieczorem a wtedy to siadam do kompa .

ja w swojej ladnej zamontowalem koncowy tlumik z bebnem KM, wydaje fajniusi pomruk delikatny, chcialem delikatny bo miec potezny bass z tylu auta to frajda na kilka tygodniu pozniej ma sie juz dosc glosnego wydechu. rozwalilo mi beben na pol i 2 dni jezdzilem bez panela radia, mialem dosc tego basu a przyznam ze zajebiste uczucie jak sie redukcje robi .
pozdrawiam

witam !!!
no ja w swojej ladnej bede wyrzucal serodkowy tlumik a koncowy wstawiam remusa !!!

ja też rozglądam się za jakimś nowym tłumiczkiem i wybór padł na firmę "VEGA". Na allegro można dostać choć trochę drogo i na 100% na giełdzie w słomczynie od samego producenta zdecydowanie taniej. Kumpel takowy zakupił do Nexii i jest bardzo zadowolony. W środku samochodu jest cichutko jak przy seryjnym, a na zewnątrz fajnie sobie mruczy, no i ryknąć potrafi jak się gaz przydepta.

dzięki serdeczne za pomysły ale właśnie jestem po wymianie środka i końcowego oraz wymiany uszczelki pod pod dwururką ,obciołem kawałek końcowego z nerwów została mi jeszcze uszczelka pod kolektorem a że miemam czasu aż tyle to oddałem do mechanika i zrobili to czego sie obawiałem oberwali szpilki i kurna dopiero jutro beedzie gotowy ciekaw jestem ile mnie skasują jak będą za dużo wołać to nic niedostaną , mialo być zrobione dzisiaj
dzięki i pozdrawiam
panoni