Pomoc [tarczowki 126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cze

potrzebuje pomocy

kto (oczywiscie za kaske) zalozylby mi z klubowiczow tarczowki na przodzie???

ile taki interes by kosztowal (dodam ze nie jestem w posiadaniu zadnych czesci no chyba ze nowe wezyki )

pozdrawiam (moze krzemowy)

Peeryt sam sobie na pytanie odpowiedziałeś.
Pewnie Krzemowy mówiłcoś o zestawie pełnym z wężykami i resztą za 500 zł - same nowe cześci.
Ja bym od razu do niego uderzał - ew Kostek ale Krzemowego wygląda na pewniejszy ...

Pewnie żebym mógł zrobić. I przywieźć do Krakowa i zamontować. Cena zależy m. in. od kosztu części. Na stronie klubowej jest mój artykuł o tarczówkach, możesz ocenić sobie czy będzie to jeździło.

Moglbys krzemowy napisac ile by kosztowal montaz i wszystkie czesci do zrobienia tego? wszystko musi byc nowe?

Cytat:
2003-11-09 21:33:39, Chopper pisze:
Moglbys krzemowy napisac ile by kosztowal montaz i wszystkie czesci do zrobienia tego? wszystko musi byc nowe?

ile kosztowaly by same blachy, wyciete i owiercone, mocujace zaciski

no wlasnie a same elementy niedostepne w sklepie (blachy, tuleje itp.)

w sumie z zamontowaniem to bym sobie poradził (nie takie rzeczy sie przy malcu robiło)
gorzej z zakupem bo za bardzo nie bede sie znał czy tłoczki zapieczone czy moze super okazja

wiec krzemowy ile zestaw "młody technik" by kosztował
(srubeczki blaszeczki nakreteczki wsio bez zacisków jarzm itp.)

moze bysmy kilka zestawow zamouwili u krzemowego to by se chop zarobil na bibki

[ wiadomość edytowana przez: peeryt dnia 2003-11-09 23:31:41 ]

zrezygnowałeś z odpowietrzania i naprawy tych co masz?? chcesz wymienic bo cie wkurzają

masz 100% racje putin!!!!!!!!!!!!!

O ile mnie pamięć nie myli(o co nietrudno bo mam bad bloki na mózgu), to wystruganie samych blach to koszt około 70-80 zł, bo w diabły roboty(w jeden dzień bieda zdążyć) i materiał do tego trochę przydrogi(złodzieje w ślusarni ). Ostrzegam że to nie wszystkie nietypowe części! Patrz artykuł na stronce.

Montaż żadna filozofia, zwłaszcza przy pełnym zestawie: odkręcasz stare, przykręcasz nowe, odpowietrzasz i wszystko.

Cytat:
2003-11-10 18:51:38, Krzemowy pisze:
O ile mnie pamięć nie myli(o co nietrudno bo mam bad bloki na mózgu), to wystruganie samych blach to koszt około 70-80 zł...

Ze sie wtrace - troche z Ciebie zdzierają- U nas za komplet blach juz gotowych do montazu dalem z tego co pamietam jest niewiecej niz 50PLN (łącznie z podkladką)

Ja tak dobrze nie mam. W tych 70-80 zł mieszczę cenę materiału, obróbkę(biedne moje łokcie po takiej masie cięcia szlifierką ), malowanie i dorobienie osłon. No i poza tym blacha trochę grubsza.