Ile za fele z sc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!
chce zalozyc fele 13 z sc do malucha (stalowe) gosc zawolal za nie 400 zeta z oponami i tu mam do was pytanko. czy to odpowiednia cena za taki komplet (4 szt)? nie jestem za bardzo w temacie bo nigdy nie kupowalem czegos takiego i nie orientowalem sie wczesniej.
dzieki za info.

chyba, ze to nowe opony, albo bliskie nowosci
bylem ostatnio na szrocie i wolaja po 35 za jedna fele
tyle ze tu u nas drogo...

ale jesli z oponami to chyba nie jest tak tak najgorzej
pozdrowienia

Z moich wiadomości to same felgi można wychaczyć od około 30 zł za sztukę ale do odnowienia do około 50 zł za fele w niezłym stanie. Natomiast kompletne koła za 200zł można już kupić z oponkami do zajeżdżenia. 400zł to jak na mój gust troszeczke dużawo no chyba, że mowa o nowych oponkach w komplecie

ja kupowalem po 30 za sztuke, ale nie dostalem 4 od razu..troche sie najezdilem..

u mnie jest mozliwosc za 4 fele z oponkami wolaja 100 zeta wiec bardzo przystepna cena a 400 moim zdaniem to stanowczo za duzo

pozdro

podzielam zdanie Simona pq i innych, ja kupiłem 4 fele od cieniasa + 4 oponki zimówki + felgi 12 cala 4 sztukasy za około 250 zł.
Pozdrowionka

po 70 zł kółko z gumą w krakowie -balicach na giełdzie

Cytat:

Witam wszystkich!
chce zalozyc fele 13 z sc do malucha (stalowe) gosc zawolal za nie 400 zeta z oponami i tu mam do was pytanko. czy to odpowiednia cena za taki komplet (4 szt)?

Myśle, że to troche dużo.
Ja kupiłem niedawno 4 opony zimowe Kormorany (bez felg) z roku 2001, kierunkowe. Były chyba niedużo jeżdzone bo wyglądają jak nowe. Cena 200 zł.