Przestroga !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kurde pierwszy śnieg posypał mozna powiedziec ze sporo a ja zaliczyłem krawężnik Dobrze że nic sie nie stało bo przywaliłęm w niego i to pożądnie.Uważajcie panowie na ulicach bo szkoda rozbijać takie piękne autka jak nasze fiaty zarówno duże jak i małe Jeździjcie na oponach zimowych!ja dopiero musze kupić bo inaczej będzie nie ciekawei Pozdrawiam!

[ wiadomość edytowana przez: tomcraft82 dnia 2003-12-16 22:53:53 ]

I przestroga odemnie: Nie kupujcie prywaciarskich czesci, a tym bardziej przewodow ukladu chlodzenia, bo jak pierdolnie to baniak borygo w plecy .

strzeżcie sie niebieskich
lubia starym autkom odbierac DR
ps. miejcie sprawne klaksony

Cytat:
2003-12-16 22:37:53, tomcraft82 pisze:
kurde pierwszy śnieg posypał mozna powiedziec ze sporo a ja zaliczyłem krawężnik Dobrze że nic sie nie stało bo przywaliłęm w niego i to pożądnie.Uważajcie panowie na ulicach bo szkoda rozbijać takie piękne autka jak nasze fiaty zarówno duże jak i małe Jeździjcie na oponach zimowych!ja dopiero musze kupić bo inaczej będzie nie ciekawei Pozdrawiam!

ja zalatwilem felge rok temu bo za pozno zakupilem zimoweczki, w tym roku jestem juz na zimowkach i jest SI.....tak jak kolega napisal uwazajcie bo mozecie stracic nie tylko felge

Ja tez juz po sniegu brykłem - to jest w koncu to co TYGRYSKI lubia najbardziej

ja rowniez upalalem na sniegu i lodzie . . . oponki przod to nowe debice passio (letnie ) a tyl to totalny slick bez strat wlasnych. . . zimowki w drodze...

no ja dzisiaj sie bawilem wlasnie na warzywniaku,a zimoweczki czekaja w Plocku jak tylko wroce, tata sie zlitowal i kupil komplet wczoraj

Ja tez dzis (wczoraj) troche pomykałem swoim malcem, szukam jakichś tanich opon i narazie mialem czysty slick (z tyłu jeszcze są ślady bierznika). Jeździliśmy na 4 maluchy po takiej fabryce-super sprawa, pare razy kraweznik zzaliczylem ale nic groznego. Teraz tylko oponek szukam bo inaczej niż bokiem to jechac nie da rady.

a u mnie co spadnie troszke sniegu to moj bak nie odpala i nie chce jechac hehehehe. a tak serio to jestem przerazony mam zimówki z kolcami lodowymi ale tylko 2 a na przodzie szeroki miszelinki ale niestety letnie z tego co widziałęm to tzra bedzie na serio powoli i ostroznie a bokmai jest zajebiscie ale nie wszedzie mozna hehe ulice waskie a jak soc nei wyjdzie to zawsze sie napatocy jakis kraweznik czy lampa....

tak ze paniwie OSTROZNIE ale nie az tak starsznie bo zabawy trza troszke miec z tego sniegu.

pozdro

ja wczoraj przeszedłem blisko ogrodzenia u mnie na ulicy i normalnie aż mi sie ręce trzęsły (nie od alkoholu)